Koti Aktivismiraportit Aktivismia Raumalla ja Laitilassa

Aktivismia Raumalla ja Laitilassa

5

Viikolla 39 Rauman keskustassa levitettiin huumeidenvastaista materiaalia viime viikkoina otsikoissa olleen kaupungin käsiin räjähtäneen huumeongelman vuoksi. Lisäksi kiinnitettiin sionisminvastaisia julisteita ja tarroja, jotka mainostavat Tampereella järjestettävää mielenosoitusta sananvapauden puolesta.

Laitila käytiin merkkaamassa kansallissosialistiseksi vyöhykkeeksi.

Yhteydenotot: pori[at]vastarinta.com

5 KOMMENTIT

 1. “viime viikkoina otsikoissa olleen kaupungin käsiin räjähtäneen huumeongelman vuoksi.”

  Jos tämä viittaa siihen kahden viikon takaiseen sekakäyttäjäpuukottajaan, niin eikös se ollut vastarintaliikkeen tukija? Oma pesä puhtaaksi, niin ei tarvii nationalistien hävetä.

  • Millä tavalla Vastarintaliike voi vaikuttaa ihmisiin, jotka tukevat liikettä, etenkään kun liike ei tästä itse edes ole tietoinen ennenkuin siitä lehdissä lukee? Millä tapaa joku naisia ja kavereitaan tappava sekakäyttäjä liittyy liikkeen “omaan pesään”?

   Huumeet on saastaa riippumatta siitä, kuka niitä käyttää.

  • Veikkaan, että tässä viitataan kaupungin käsiin räjähtäneeseen huumeongelmaan. Ei suinkaan toisessa kaupungissa vaikuttaneeseen sekakäyttäjään.

 2. Uudellamaalla on myös alkanut liikkua yhä vaarallisempia huumeita yhä laajemmin. Todella huolestuttava suunta, varsinkin kun ensimmäiset uhrit huumeille ovat Suomen nuoriso. Masentuneet ja ahdistuneet nuoret hyvin nopeasti eksyvät vääriin porukoihin. Huumepoliisikin on Aarnion kaltaisten rikollisten käsissä, niin ei hyvältä näytä. Kannustakaa lähipiiriänne pysymään poissa huumeista ja mielellään kaikista mahdollisista päihteistä ja tupakkatuotteista, kaikki ovat turhia.

Comments are closed.