Koti Aktivismiraportit Aktivismia Pirkanmaalla

Aktivismia Pirkanmaalla

5

Viikot 22 & 23 kuluivat Pirkanmaalla Vastamedian jakamisen ja tarrojen laittamisen ohella lenkkeilyn ja kamppailutreenaamisen parissa.

Liity mukaan toimintaan, ota yhteyttä: pirkanmaa[at]vastarinta.com

5 KOMMENTIT

 1. Tervehdys

  Kun postilaatikostani löytyi teidän julkaisunne, päätin katsoa minkälaiset heebot EIVÄT OSAA LUKEA.

  Postilaatikkooni on nimittäin kiinnitetty ISOILLA kirjaimilla printattu teksti “EI ILMAISJAKELUA – EI MAINOKSIA”

  Silti läpyskänne oli siellä.

  Onko siis oikein päätelty, että te ette piittaa muiden ihmisten toiveista? Kai tekin sentään lukea osaatte?

  Lyhyt selailu osoitti, että en TODELLAKAAN halua moista julkaisua lukea.

  Mutta senverran uteliaisuus heräsi, että päätin käydä katsastamassa sivustojanne, josko siellä olisi jotain rakentavia vaihtoehtoja – äkkiseltään ei löydy . . .

  Miten te esim olette ajatellut hoitaa ihan syntyperäiset suomessa syntyneet valkoiset suomalaisten vanhempien rakkauden hedelmät, jotka ovat osoittautuneet todellisiksi yhteikunnan mätämuniksi – työtävieroksuvia varkaita ja loisia, jotka siittävät lapsia, joita eivät hoida – muut hoitavat – ja näitä on PALJON – ei vain muutamia – ja joka kylässä ja kaupungissa.

  Arabitaustainen automekaanikko, joka korjaa autoni hyvin ja kohtuullisella hinnalla, on silmissäni hyödyllisempi kansalainen kuin suomigeeninen paskiainen, joka ei ole elämässään tehnyt päivääkään työtä – KOSKA EI HALUA.

  Aion palata sivustoillenne tulevaisuudessakin katsoakseni, löytyykö sieltä mitään YHTEISKUNTAA RAKENTAVAA.

  Kiitos ajastanne ja palstatilasta – mikäli julkaisette – mikäli ette, olette . . .

 2. No eipä tuossa ns manifestissä löydy vastauksia esim “suomalainen paskiainen vs arabi automekaanikko” – asetelmaan. Ellei sitten halua tulkita, että syntyperäinen laiskuri on parempi kuin ahkera mamu ihan vaan syntyperänsä vuoksi.

  Jotain ihan käytännön rakentavia ehdotuksia, kiitos!

  Koulutus – sosiaalihuolto – terveydenhoito – pelastuslaitos etc näin alkuun.

  • Jotenkin minusta tuntuu, ettet lukenut kuin nuo esittelyt jokaisesta osasta. Siinä on linkit jokaiseen yhdeksään osaan joissa käsitellään näitä miettimiäsi aiheita.

  • Suomessa on mielestäsi asioita joihin kaipaat muutoksia. Ja sinulla ehkä on niihin myös muutosehdotuksia. Väitän että kysymyksensi on sen verran laaja ja moniulotteinen että se ei selviä ilman kynää ja paperia sekä parin tunnin keskustelua. Siksi pyydän että kun näet meitä suraavan kerran niin tulet keskustelemaan asoista. Tai yhteydenoton kautta sovitaan aika ja paikka. Uskon että sen jälkeen sinä ja me olemme oppineet toisiltamme. Kotitehtäväksi annan miettiä mitä “kansallis sosialisti” tai “kansallinen sosialsmi” tarkoittaa.

   Mitä tulee ensimmäiseen viestiisi niin maan tapa on kunnioittaa “Ei mainoksia” tekstejä. Ja jokainen jakaja tekee päätöksen itse. Kun kuitenkin mietit asiaa Suomen ja sen tulevaisuuden osalta niin korjaantuuko asia jos osa ihmisistä ei edes halua tietää ongelmista? Jos on tehty päätös “lähteä kirkkoveneellä koskeen” ja osa mukanaolijoista ei halua tietää mitään asiasta, pelastaako se heidät? Sinulla on huoli yhteiskunnan “suomalaisista paskiaisista”, meillä koko kansakunnasta ja isänmaasta. Ja jos ryhdytään hiuksia halkomaan niin laki velvoittaa kertomaan asioista jotka uhkaavat yksilön henkeä tai omaisuutta.

   Jo Plato sanoi aikoinaan:”Välinpitämättömyys politiikasta luo huonot johtajat”. Ja viimepäivien farssi on siitä hyvä todiste. Jos sama olisi tapahtunut Venäjällä tai Pohjois-Koreassa, se olisi ollut kansainvälisten uutisten pääuutisia. Mutta nyt, euroopan alueella en nähnyt sitä missään.

   Lopuksi voi miettiä sitä onko tärkeämpää että kansakunsa herää ja alkaa toimia yhtenäisesti tulevaisuuden puolesta vai se että muutamat ihmiset ärsyyntyvät potilaatikkoonsa ilmestyneestä tiedotteesta?

Comments are closed.