Koti Aktivismiraportit Aktivismia Pirkanmaalla

Aktivismia Pirkanmaalla

0

Viikko 28 Viime vuoden tapaan Pirkanmaan ryhmä viettää heinäkuuta hieman humoristisemmin kuin muita kuukausia. Tänä vuonna olemme tehneet tunnetuille poliitikoille huomattavasti totuudenmukaisempia “vaalimainoksia”, joita tulemme levittämään Pirkanmaalla.

Banderolleissa lainataan henkilöiden sanomisia, jotka kieltämättä eivät saa nauramaan, vaan lähinnä ihmettelemään, kuinka ihmeessä he ovat päässeet nykyiseen asemaansa. Ne ovat kuitenkin ehdottomasti huvittavia, joten siten ne sopivat hyvin teemaan.

Pääministeri ja tunnettu miljonääri Juha Sipilä neuvoi oppilaita puheessaan Helsingin yliopistossa lukuvuoden avajaisissa viime vuonna: “Omista kokemuksistani tiedän, että niukkuus luo myös luovuutta. Tämä on pitkälle asennekysymys.” Tästä tapauksesta olemme tehneet banderolleja, joissa lukee “Niukkuus luo luovuutta”. Banderolleissa Sipilä näyttää keskisormea, koska tällaiset lausunnot ovat käytännössä keskisormen näyttämistä kuulijoille, joilla on jo nyt taloudellisesti hyvin vaikeaa.

Sipilä-aiheisen banderollin asettamisen lisäksi muistimme myös edesmennyttä valkoisia vihannutta terroristia, Etelä-Afrikan presidentti Nelson Mandelaa sopivilla banderolleilla ja tarroilla hänen syntymäpäiväänsä edeltävänä iltana. Lue lisää TÄÄLTÄ!

Lisää henkilöitä ja heidän “päättömiä” sanomisiaan on tulossa, joten kannattaa seurata raportteja. Mikäli olet kiinnostunut liittymään toimintaan, ota yhteyttä osoitteeseen pirkanmaa[at]vastarinta.com

Trevk2820162 Trevk2820164