Koti Aktivismiraportit Aktivismia Pirkanmaalla

Aktivismia Pirkanmaalla

2
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/tre290720151.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/tre290720153.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/tre290720154.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/tre290720155.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Viikko 31 Heinäkuun huumorikuukausi päätettiin levittämällä tarroja ja postilaatikkoflyereita sekä banderolleja. Flyerit ja tarrat olivat samoja kuin aikaisemminkin, mutta sen sijaan banderolli oli uutta mallia.

Banderollissa esitettiin hieman mutkikkaampi kysymys, johon valtamediassa oli taas ehditty kaivaa kauhistelevia “ohikulkijoita” ja rasismia sivujen täydeltä. Olipa asiasta tehty ilmoitus myös poliisille. Ilmoittelun sijaan olisi näiden kauhistelijoiden kannattanut kuitenkin pysähtyä hetkeksi ja miettiä kysymystä ja vastaustaan uudelleen. Viestiin oli jätetty tarkoituksella kahdenpuoleinen vastaus, sillä vastauksessa ei ole missään mainittu, kummalla puolella ihmiset ovat ja kummalla puolella eläimet.

Yltiösuvaitsevaiset kukkahattutädit kuitenkin kaivavat “Rasismin oikoluvun alkeet” -aapisensa ja asettavat tässä itse automaattisesti eläimet Afrikkaan ja ihmiset Eurooppaan. Voikin taas kertaalleen kysyä, ketkä näkevät rasismia ja missä. Voit myös itse katsoa tuon banderollin tekstin kuvasarjasta ja muodostaa mielipiteen siitä, kiihotuitko kansanryhmää vastaan tai aiheutuiko sinulle muunlaista tunteenpurkausta tekstin suhteen.

Kaiken kaikkiaan huumorikuukausi sujui hienosti ja kampanja sai myös jonkin verran huomiota sosiaalisessa mediassa. Hyvän palautteen vuoksi olemme päättäneet uusia huumorikuukauden myös ensi vuonna.

Liity mukaan toimintaan ja ota yhteyttä lähimpään aktivistiryhmääsi!

[/one_third_last]

2 KOMMENTIT

  1. Ylex radiokanavalla juontajat keskustelivat tästä banderollista, naisjuontaja ei voinut mitenkään käsittää sitä että miksi poliisit eivät voineet ottaa kyseistä banderollia alas vaikka miesjuontaja yritti selittää että se olisi lainvastaista, sitten naisjuontaja vaati että poliisilla pitäisi olla moraalinen velvoite ottaa näinkin “mauttomat” banderollit alas ja naisjuontaja meni niinkin pitkälle että kysyi miesjuontajalta olisiko hyväksyttävää jos hänen pihallansa olisi kylttejä jossa olisi hakaristejä ja vitsejä juutalaisista ja saippuasta.
    Kun ei muu konsti toimi niin natsikortti toimii aina : )

Comments are closed.