Koti Aktivismiraportit Aktivismia pääkaupunkiseudulla

Aktivismia pääkaupunkiseudulla

3
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/hki240820152.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2015/08/hki240820151.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Viikko 34 Pääkaupunkiseudun aktivistit levittivät laajalti liikkeen tarramateriaalia kesäisessä säässä. Tällä kertaa aktivismin kohteena oli Tapaninvainio lähialueineen.

[/one_third_last]

3 KOMMENTIT

  1. Paheksun taisteluvastarintaa ja ihmisten pelottelua maahanmuuttoasioissa. Suomalaiset ovat kautta aikojen hakeneet apua muista maista ja sitä myös saaneet. Nyt on meidän vuoromme auttaa ja ottaa maahanmuuttajat vastaan. Laitetaan, patriootit voimavarat yhteen kaikkien – myös suomalaisten – auttamiseksi.

    • Minä paheksun suomalaisten kansanmurhaa ja ihmisten pelottelua kansallismielisyyteen liittyvissä asioissa. Suomalaiset ovat aikojen saatossa rakentaneet hienon maan ja sellaisena haluan sen myös pysyvän. Nyt on meidän aikamme taistella vastaan ja lopettaa monikulttuurinen painajainen. Laitetaan, kaikki kansallismieliset, voimavarat yhteen ja pelastetaan pohjola.

Comments are closed.