Koti Aktivismiraportit Aktivismia pääkaupunkiseudulla

Aktivismia pääkaupunkiseudulla

2
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220132.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220137.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220136.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220135.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220134.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220133.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/02/hki240220138.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [two_third_last]

Viikko 8 Pääkaupungin ryhmällä oli jälleen vilkas viikko kansallisen vapaustaistelun osalta. Maanantaina aktivistit vierailivat Pohjois-Helsingin alueella Tattarisuon ympäristössä jaellen Vastarintaliikkeen materiaalia. Siinä samalla kävimme läpi “Tattarisuon tapausta” (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tattarisuon_tapaus), sen syitä ja seurauksia. Ilta oli mikä mainioin, materiaalia kului paljon ja keskustelut olivat mielenkiintoisia.

Keskiviikkona järjestettiin itsepuolustustreenit, johon liittyi myös kuntopiiriä. Viime viikonlopun urheilupäivä Turussa oli inspiroinut taas parempiin saavutuksiin.

Lauantaina pääkaupunkiseudun jäsenet ja tukijäsenet jalkautuivat Nurmijärven kunnan kaduille jakamaan suuren tulevaisuuden
ilosanomaa. Käväisimme myös Rajamäen pahamaineisella alueella, josta jäi kuitenkin huomattavasti mukavampi vaikutelma, kuin mitä yleinen mielipide kertoo. Postilaatikkomateriaalia kului niin paljon, että varattu materiaali oli loppua kesken. Ensi kerralla materiaalia on varattava runsaammin, sillä liikkeen sanoma menee “kuin kuumille kiville”.

Kierroksen päätteeksi ryhmä poikkesi erääseen paikalliseen kahvilaan, josta saimme erittäin ystävällisen palvelun. Kahvilan pöydällä oli lööppimäinen uutislehti, josta löytyi artikkeli kansalaisille tehdystä kyselystä. Kyselyssä tiedusteltiin, mistä valtiontuista he haluaisivat leikata ja mistä eivät olisi valmiita leikkaamaan. Artikkelista sai käsityksen, että haastatellut ihmiset olisivat olleet sattumanvaraisesti kadulta tai muutoin poimittuja. Näistä haastatteluista erityisesti kiinnitti huomiota erään naispuolisen henkilön osoittamien säästöjen ja leikkausten kohteet. Hän halusi leikata veteraanien tukemisesta, mutta ei missään nimessä turvapaikanhakijoiden vastaanotosta. Tässä ei sinänsä ole mitään yllättävää nykypäivänä, koska tiedämme olevan olemassa pienen joukon ihmisiä, jotka haluavat tuhota suomalaisuuden, tiedostamatta sitä itsekään. Tämä johtuu pitkälti siitä, että nykymaailman tavoin he eivät ajattele asioita viittä vuotta pidemmälle. Harhaanjohtavaa uutisessa oli, että valitut henkilöt eivät ole voineet olla sattumanvaraisesti valittuja. Esimerkiksi edellä mainittu nainen on Helsingin kaupungin opetusviraston koulutussuunnittelija. On erittäin epätodennäköistä, että kun kyselyyn on etsitty henkilöitä, niin juuri hän kävelisi paikalle aivan sattumalta.

Kahvihetken jälkeen ryhmä suuntasi matkansa kohti kotia, tyytyväisinä onnistuneesta iltapäivästä. Oli ilo huomata, kuinka paluumatkallamme eräs näkemämme vanha herrasmies luki liikkeen lentolehtistä nyökkäillen hyväksyvästi sanomalle.

Aleksis Kiven sanoja lainaten: “Miehen luonnossa tarvitaan aina murena karmeutta, jotain kanuunan jyrkeydestä, valmiina ampumaan ulos, koska niin tarvitaan täällä elämän kamppauskentällä.”

Liity mukaan toimintaan: helsinki[at]vastarinta.com

[/two_third_last]

2 KOMMENTIT

Comments are closed.