Koti Aktivismiraportit Aktivismia pääkaupunkiseudulla

Aktivismia pääkaupunkiseudulla

6

Viikolla 44 Helsingin ryhmän aktivisteja kävi Tikkurilassa koristamassa aluetta liikkeen propagandalla.

Ota yhteyttä meihin ja liity mukaan toimintaamme! helsinki[at]vastarinta.com

6 KOMMENTIT

 1. On hienoa että vielä jaksetaan liimailla tarroja ja lippu-lappusia, mutta niiden aika alkaa olla ohi. Suomen kansa on niin lampaita että informaatiolla ei yleistä mielipidettä saada muutetuksi. Lienee strategian muutoksen aika.

  • Jep, muiden toiminnasta itkeminen netissä on paras strategia. Oot sää guru.

   • Ööö… Lueppa kommentin kaksi ensimmäistä sanaa. Mitkä ne ovat? Sitäpaitsi ei kommentti ollut itkemistä. Se oli kommentti/mielipide, jota varten nämä kommenttikentät ovat. Ja jos halua riittää niin käyppä mielessä läpi viimeiset 30 vuotta, historian näkökulmasta. Ja vertaa muutosta/tapahtumia tähän päivään. Mikä on muuttunut ja mikä ei. Millä voidaan vaikuttaa ja millä ei voida vaikututta. Siitä syntyy käsitys kokonaisuudesta ja mielikuva muutoksesta. Myös Suomen muutoksesta.

     • Tyyppi kuka ei ole edes Liikkeen toiminnassa mukana,on turha alkaa selittää ettei mitään ole tapahtunut.Toi uusin 10-vuotis artikkeli on aika hyvä esimerkki mitä on tapahtunut.

 2. Päinvastoin, nyt on oikea meininki! Hienoa työtä aktiivit!

  Juuri tuolla tavalla pitää tukottaa paikat täyteen niin ettei antifasisti pääse ihan liian helpolla repimään kaikkia irti hetkessä.

  Mikä nyt sitten olisi parempi tapa toimia kuin tuo kuvissa näkyvä malli? Vissiin vähemmän tarroja ja flyereita jottei antifasistille tule liian kova hiki niitä irti raaputtaessa?

Comments are closed.