8 KOMMENTIT

 1. Huh, kun on isoja tarroja! Kyllä nyt maailma muuttuu, pojat!

  “Radikaali” my fucking ass.

  • Sanoo vasemmistolainen ali-ihminen joka itsekin liimailee typeriä kommaritarrojaan.

   Et näköjään itsekään usko omiin toimintatapoihisi? 😀

 2. vitun natsipellet kiitti raportista menin ja revin jo kaikki tarrat pois! HAHA! vitun säälittävää paskaa. seuratkaa johtajaa ja tappakaa ittenne

  • Lieneekö sama mielenterveyskuntoutuja molempien nimimerkkien takana, vai onko lahjattomalla väestönosalla, jokin outo fiksaatio numeropohjaisiin nimimerkkeihin 😀

   • Selvästi on mennyt vasemmiston ali-ihmisillä tunteisiin kun Pasilaan on tarroja laitettu. Sinne kannattaa laittaa jatkossakin tavallista useammin koska se on oikein osuva tapa vittuilla näille haiseville narko-karttusille jotka luulevat omistavansa koko alueen.

    Sieltä kannattaa myös repiä/sotkea kaikki mahdollinen punikkisaasta irti seinistä ja tolpista, joten joku terä tai tussi mukaan aina jos Pasilan kulmilla liikutte.

  • 161: Eiköhän sinne pasilaan ilmesty tarroja lisää, et siinähän sulla on hommaa repiä niitä pois. Kaikista ei varmaa tule valokuvia tänne, että joudut vähän itsekkin niitä sieltä etsiä.

 3. Se on hyvä että saadaan aktivoitua muutama punarkki liikkumaan. Ties vaikka liikunnan parantama verenkierto toisi happea aivoihin ja saisi aikaan heräämisen punahöyryistä. Sieg Stalin vai miten se heillä meni?

  • Ja kun tarpeeksi niitä tarroja katselee ja täällä kommenteissa hyöryää niin ehkä heilläkin alkaa lopulta raksuttamaan

Comments are closed.