Koti Artikkelit Aktivismia Oulun pervokarnevaaleilla

Aktivismia Oulun pervokarnevaaleilla

4

Viikolla 29 pari Helsingin aktivistia matkusti Ouluun tapaamaan tovereita. Materiaalia vaihdettiin ja keskusteltiin muun muassa tulevasta Turun mielenosoituksesta 18.8. Tutustuttiin myös helteiseen kaupunkiin ja levitettiin tietoa liikkeestä.

Samaan aikaan Oulussa järjestettiin ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen kulttuurimarxilainen pride-tapahtuma, jossa homolobbyn aivopesemät hölmöt pyrkivät valtavirtaistamaan seksuaalista vastuuttomuutta ja hedonismia sekä hajottamaan ikuista eli kestävää kulttuuria. Vastarintaliikkeen aktivistit pitivät pride-reitin varrella yksinkertaista tekstiä – VASTARINTA.COM ᛏ – mikä aiheutti pervokulkueessa pidäkkeettömyydessään yllättäviä ulvovia ja haistattelevia reaktioita sekä väkinäistä tekonaurua.

Kansallisen Vastarinnan saamien tietojen mukaan kulkueen jälkeen Oulun kaupungintalon lipputangoista katosi kaksi “Ruotsista asti tilattua” sateenkaarilippua.

William Luther Pierce: nero, joka ymmärsi homopopulismia

William Luther Pierce kissansa kanssa.

Tänään 23.7. on William Luther Piercen (11.9.1933–23.7.2002) kuolinpäivä. Fysiikan tohtori Pierce kirjoitti kansallissosialistista fiktiota salanimellä Andrew Macdonald. Hänen tunnetuimmat teoksensa ovat Turnerin päiväkirjat ja Hunter. Pierce puhui ja kirjoitti myös valtavirran riippuvuudesta vihollisen järjestelmään. Pride-tapahtuma on esimerkki siitä, kuinka vaikeaa rappioituneiden ja ylellisyyksistä nauttivien yksilöiden on luopua hedonismistaan.

Kulttuurimarxilainen järjestelmä tyydyttää valtavirran välinpitämättömien “sopuleiden” perustarpeet, mistä syystä he eivät näe tarvetta korkeammille päämäärille kuten kansallissosialismille.

Järjestelmän takaaman perusturvallisuuden takia nämä muun muassa pride-tapahtumaan välinpitämättömästi ja neutraalisti suhtautuvat seuraajat eivät ymmärrä, miksi tapahtumaa vastustettaisiin, koska yhteiskunta pystyy juuri tällä hetkellä ylläpitämään turvallisuudentunnetta. He eivät osaa yhdistää suomalaisten parisuhteiden hedelmättömyyttä kansanvaihtoon, monikulttuurisuuteen, homolobbyyn ja kansanmurhaan, eivätkä he näe asiassa mitään pitkän aikavälin ongelmaa.

Ruudunkaappaus: Kaleva 21.7.

Toinen osa valtavirran aivopesemistä joukoista on joutunut eksistentiaaliseen uutuudentavoittelun ja perversioiden noidankehään. He haluavat määritellä uudestaan olemassaolonsa perustan, minkä vuoksi he vastustavat luonnon jakoa mies- ja naissukupuoleen. He määrittelevät seksuaalisuutensa lainaamillaan kulttuurimarxilaisilla abstrakteilla pervoteorioilla, joissa “sukupuolia” voi olla lukemattomia.

Tylsyys ja rappio ovat ohjanneet heidät luksusnautintojen kuten biologisesti ja hengellisesti vaarallisen homoaktivismin pariin. Yleensä asiaan kuuluvat myös muut masokistiset “nautinnot” kuten huumeidenkäyttö ja epäterveelliset elintavat. He vastustavat vallankumouksellisia kansallissosialisteja kahta kauheammin, koska kansallissosialismin noustessa valtaan heidän paheensa ja perversionsa tuomitaan järjestelmällisesti hyvinvoinnin ja kansan suvereniteetin takaamiseksi.

Sopulit – alun perin William L. Piercen selittämänä.

Pohjoismainen Vastarintaliike on pohjoisessa ainut vakavasti otettava liike, joka tulee selviämään kaikesta yhteiskunnallisesta ja kulttuurillisesta mädätyksestä varmana, kovana ja ylimmältä määränpäältään muuttumattomana. Yhteiskunnan ja kulttuurin kriisiytyessä ja mädätyksen lisääntyessä kansalaiset voivat luottaa siihen, että rappiokulttuurin yläpuolella on yksi liike, joka toimii jo nyt uuden yhteiskunnan rakentamiseksi homo- ja monikulttuurisuushelvetin tuhkasta.

Lue myös:
Onko homokulttuuri tervettä?
Pride-marssien juuret juutalaisaktivismissa ja mafiassa
Pohjoismaiset homojen etujärjestöt, Axel Axgil ja pedofiliayhteydet

4 KOMMENTIT

 1. Hyvä Vastarintaliike! Homo -ja muuta rappiokulttuuria tulee voimakkaasti vastustaa!

 2. Eikös ole kummaa kun nämä nimenomaan sanovat että kaikkien pitää saada ilmaista oma mielipiteensä ja voida toteuttaa omaa seksualisuuttaa. Ja sitten kun valkoiset heterot ilmaisevat oman mielipiteensä ja tuovat esiin oman seksualisuutensa, niin se ei näille kelpaakkaan. Ei edes demokratian nimissä, vaikka sekin on yksi pääteemoista.

  Mietin että missä vaiheessa tiettyjen tahojen totuudesta tuli “oikea/virallinen” totuus. Eli kuten Stubin prosenteista jotka se heitti ihan lonkalta muka johonkin tutkimukseen perustuen. Samalla tavalla seksualinen vähemmistö, tai ainakin sen julkisuudenhakuiset yksilöt, terrorisoivat maan seksualienemmistöä. Aivan kuten niiden oikeudet olisivat uhattuina.

  Muuten, kun nämä marssivat seksualivähemmistöjen puolesta niin pedofiilithan nyt hakevat samoja oikeuksia näiden muiden kanssa, nimellä MAP. Luulisi että Mormoonit tästä lyhenteestä jo ärähtäisivät. Seuraavaksi oikeutta hakevat kai raiskaajat ja negrofilit. Ja sitten lienevät vuorossa narsistit, sosiaopaatit ja despootit ominen mielihaluineen.

  • Niin, tämä on loogista jatkumoa ja jos joku luulee että se todellakin jää transuihin ja homoihin niin ei jää. He tulevat tarvitsemaan yhä uusia ja sairaampia ryhmiä, joiden toiveille valtakulttuurin vaaditaan alistuvan.

   Slippery slope fallacy ei ole fallacy.

Comments are closed.