Koti Aktivismiraportit Aktivismia Nurmijärvellä

Aktivismia Nurmijärvellä

6

najarvi1

njarvi2

Kansallinen Vastarinta kertoi aiemmin tässä kuussa Nurmijärven ryhtyvän ottamaan pakolaisia vastaan. Valtamedian ja paikallisten päättäjien mukaan on Nurmijärven “häpeä”, ettei kaupunki ole ennen asuttanut yhteiskunnan varoilla loisivaa väkeä alueelleen.

Päätimme tämän vuoksi käydä tiedottamassa paikallisia kaupungin päätöksestä sekä Vastarintaliikkeen olemassaolosta. Jaoimme kuuteensataan kotiin tiedotteen, jossa asiaa selvennettiin:

PIDETÄÄN NURMIJÄRVI VALKOISENA

Itsekkäiden päättäjien ja valtamedian mukaan Nurmijärvi on tällä hetkellä “häpeäksi” Suomelle, sillä kunta ei ole vastaanottanut pakolaisia. Nyt monikulttuurisuuden kannattajat ovat kuitenkin saamassa tahtonsa läpi, ja Nurmijärvi tulee kärsimään maahanmuuttajarikollisuudesta monien muiden suomalaiskaupunkien tavoin. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajaryhmät ryöstivät ja pahoinpitelivät verisesti ainakin 70 suomalaislasta ja -nuorta tänä vuonna.

Poliitikkojen mielestä on järkevämpää asuttaa Nurmijärvelle rodullisesti ja kulttuurillisesti täysin vieraita sen sijaan, että kannustettaisiin paikallisia perustamaan perheitä tekemällä lastensaannista kannattavaa suomalaisille. Me suomalaiset olemme kohta vähemmistö omassa maassamme, eikä pakolaisista edes ole työvoimaksi.

Valkoisten määrä maailmassa vähenee rajusti ikääntymisen ja alhaisen syntyvyyden vuoksi. Poliitikot, valtamedia ja monikulttuurisuuden kannattajat haluavat kiihdyttää Euroopan ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa. Tämä johtaa ennemmin tai myöhemmin valkoisten rodulliseen itsemurhaan, ellei sitä estetä.

Uskalla sanoa ei pakkomonikulttuurille! Liittymällä Suomen Vastarintaliikkeeseen voit tehdä oman osasi, jotta Suomi säilyy tulevaisuudessakin suomalaisena.”

Kiinnostaako sinua toimia valkoisen Suomen puolesta? Ota yhteyttä: helsinki[at]vastarinta.com

6 KOMMENTIT

  1. Hyvä homma! Kyllä SVL on perkeleen aktiivinen ja jämpti. Lisää näkyvyyttä vain ja sinnikkyyttä.

  2. Jumankauta mä oon ylpee että jotkut on saanut näinkin hienon liikkeen pystyyn myös suomeen! 🙂

  3. Aina välillä tulee mietittyä sitäkin, miksi valtio ei kannusta suomalaisia perheitä tekemään lapsia. Nuoria perheitä voitaisiin tukea esimerkiksi kevyemmällä verotuksella. Jotkut ajattelevat utopistisesti, että afrikkalaiset fiksaavat Suomen “työvoimapulan”. Ihan uskomatonta!

Comments are closed.