Koti Aktivismiraportit Aktivismia Lappeenrannassa

Aktivismia Lappeenrannassa

2

Viikko 27 Lahden ryhmä saapui Lappeenrantaan. Vieraamme halusivat käydä Susitaipaleen ja Häyhän haudoilla, joten päätimme lähteä päiväretkelle Ruokolahteen. Ennen lähtöä teimme pienen tutustumiskierroksen Lappeenrannan satamaan ja keskustaan.

Illalla kävimme harjoittelemassa lyöntejä ja kuntopiiriä. Helteinen ja tapahtumarikas päivä päätettiin uimiseen ja grillamiseen.

Aktivoidu ja ota yhteyttä: lappeenranta[at]vastarinta.com
2 KOMMENTIT

  1. Tässä kaikille ryhmille pieni vinkki. Kun käytte hautausmailla niin näette paljon hautakiviä joissa on sammalta ja jäkälää. Kuten kuvienkin kivissä. Ottakaa mukaan tiskiharja. Hautausmailta saa vettä ja sielä on kannuja. Vettä kivelle, hetki likoamista ja harjaa perään. Ja jo on puhdasta jälkeä. Kivien puhdistus kun “ei kuulu seurakunnille”. Laiskimukset.

    Ja jos on kiiltäväpintaisia kiviä niin ikkunateipin poistajalla kun vetelee sileää pintaa pitkin niin kaikki töhnä lähtee melko kivutta. Näin voidaan osoittaa pientä kunniaa niitä henkilöitä kohtaan joita arvostamme.

  2. Miten jos ryhmät kävisi kaikki ostamassa painepesurit? Jos vaikka sitten sais ostaa vettä hautausmaan hoitajalta? Siinä kaupalle vinkkiä, ottakaa painepesureita kauppaan!
    Sitte ryhmät voisivat leikkiä ghost busterseja TP päivillä.

Comments are closed.