Koti Aktivismiraportit Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

0

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät “rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi

Helsingissä järjestettiin Koskelassa katupartiointia. Koskelassa sijaitsee myös vastaanottokeskus. Poliisi pysäytti illan aikana partion kerran ja kysyi yhden vapaaehtoisen henkilöllisyyspaperit.

hki14130236

Porin paikallisryhmä jalkautui kaupungin kävelykadulle jakamaan tuoretta Vastamedia-lehteä. Ryhmän pystyttämän pöydän ääreen oli mahdollista jäädä keskustelemaan aktivistien kanssa. Mukaan oli mahdollista saada edellä mainitun julkaisun lisäksi 88-sivuinen Magneettimedia-lehti. Palaute osallistujille oli pääasiassa positiivista, ja ryhmäläisiä kiitettiinkin totuuden kertomisesta kaupungissa.

priFuIUiS7 priswwFbXJpriTttpUkc pri3WOKGqp

Oulun aktivistiryhmä jakoi Vastamedia-lehteä ja lentolehtisiä Kynsilehdon kaupunginosaan.

oulu.km1 oulu.km2

Jyväskylän aktivistiryhmä jakoi Vastamedia-lehteä Keljonkankaan kaupunginosan kotitalouksiin.

jkl14130218

Lahden ryhmä vieraili Hollolassa jakamassa yläasteen lähistön kotitalouksiin Vastamedia-julkaisua ja valkoisten kansanmurhaa vastustavan kampanjan lentolehtisiä. Vierailusta jätettiin muistoksi tarra Vastarintaliikkeen logosta.

lahkm1 lahkm2

Tiistaina Pirkanmaan ryhmällä oli vuorossa viikoittainen urheilupäivä, johon oli tällä kertaa valittu hieman perinteisempi laji eli hiihto. Edustettuina olivat molemmat hiihtotyylit, jotta kukaan ei pääsisi haukkumaan rasistiksi 🙂 Lisäksi jaoimme tuoretta Vastamedia-lehteä postilaatikoihin.

pirk14130264pirk14130256

Voit tukea kampanjaviikkoamme esimerkiksi jakamalla artikkeleitamme sosiaalisessa mediassa tai levittämällä tulostettavia lentolehtisiä omalla paikkakunnallasi. Tahdomme kannustaa suomalaisia omatoimiseen aktivismiin erityisesti kansanmurhan vastaisella viikolla! Lentolehtisiä voi tulostaa kampanjasivulta ja DIY-sivulta.

Huom.! Flyereiden tekstit saattavat näyttää sekavilta Internet-selaimessa, mutta pdf-lukuohjelmalla ja tulostettaessa ne näkyvät normaalisti.