Koti Aktivismiraportit Aktivismia Jyväskylässä

Aktivismia Jyväskylässä

6

Viikolla 24 Jyväskylässä levitettiin materiaalia katukuvaan.

Alkuviikosta joukko paikallisia kansallismielisiä, mukaan lukien Jyväskylän aktivistiryhmän jäseniä, kokoontui keräämään Kansan yhtenäisyys ry:lle kannattajakortteja.

Liity mukaan toimintaan: jyvaskyla[at]vastarinta.com

6 KOMMENTIT

 1. joo niin oli levitettiin myös materiaalia Helsingissäkin… oli meinaa meidän auton puskuriin kiinnitetty sama tarra. kiittos vaan 👎
  Terveisin yh-mamma

  • Liikkeen jäsenet eikä aktivistit toimi noin. Eli joku liikkeeseen kuulumaton ollut asialla.

   • Siinä on yksi tapa liikkeen vihollisilla toimia kun muut keinot loppuu kesken. Tahalteen liimataan tarroja vääriin paikkoihin jotta liike saisi paskaa niskaan ja tavalliset ihmiset huonon kuvan aktivisteista. Vähän samaa sarjaa kuin Suomi ensin aktiivien nimillä ja osoitetiedoilla tehdyt lehtitilaukset. Vain nenärengas naamassa olevat idiootit kykenee vajoamaan noin alas.

    Herttoniemen metroasemalla huomasin yhteen niistä tyhjistä radantakana olevista mainostauluista jonkun maalanneen spraymaalilla “PVL” kirjaimet. En tiedä onko kyseessä sitten vain joku toinen graffiti-porukka jolla sattumalta samat kirjaimet käytössä, mutta tuli vaan heti samantyylinen Vastarintaliikkeen nimissä suoritettu ilkivalta mieleen.

    • Ehkä täggääjän ajatuksena oli “impsa vaihdettu liimaan” tai jotain vastaavaa.

 2. Ihan Jyväskylän tapaista, että suurin aikaansaannos on yksi tarra johonkin syrjäiseen jakokeskukseen liimattuna.
  Onhan siinä ihmettelemistä sitten ainakin metsän eläimillä.

Comments are closed.