Koti Aktivismiraportit Aktivismia Jyväskylässä

Aktivismia Jyväskylässä

1

Viikolla 38 Jyväskylässä jaettiin 450 Vastamediaa Ritoniemen ja Heinälammen kotitalouksiin. Ritoniemeen päädyttiin jakamaan lehteä, koska siellä asuva kamppailuohjaaja oli netissä uhkaillut kansallismielisiä, mikäli nämä levittäisivät materiaalia alueella.

Sattumalta aktivistit tapasivat kyseisen miehen sen jälkeen kun hänenkin kotiinsa oli toimitettu Vastamedia. Mies ei kuitenkaan lunastanut lupaustaan “vastapalloon vetämisestä”.

Samalla viikolla eri puolille Jyväskylää levitettiin tulevaa Tampereen mielenosoitusta mainostavia tarroja.

Ota yhteyttä Jyväskylän ryhmään: jyvaskyla[at]vastarinta.com

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa toimintaa Vastarinta! Kiitos! Täällä Jyväskylän Kuokkalassa on likaa vierasta rotuainesta joka ei kuulu tänne eikä mihinkään Suomeen. Nekrunsikiöt käyttäytyvät röyhkeästi mm. tavallisia valkoisia kaupassakävijöitä kohtaan. Olen itse kokenut. Tätä muukalaisongelmaa hyssytellään Jyväskylässä viherpunikkien ym. Suvakkiakkojen ja munattomien “miesten” toimesta. Mätäpaise pitäisi puhkaista ja totuus julki tämän “ihmis”paskan käytöksestä ja loisimisesta täällä. Me isänmaalliset jyväskyläläiset toivotamme Vastarintaliikkeen aina tervetulleeksi tänne! Kiitos ja hyvää syksyä! Eläköön Voitto!

Comments are closed.