Koti Aktivismiraportit Aktivismia Jyväskylässä

Aktivismia Jyväskylässä

6
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_2.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_4.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_5.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_6.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_7.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_8.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_9.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/05/jkl_23052014_1.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Viikko 21 Jyväskylän aktivistit kävivät myöhään perjantai-iltana muistuttamassa ihmisiä lähestyvien eurovaalien järjettömyydestä. Useat vaalimainokset saivat koristeeksi merkkejä eurovaaliehdokkaiden todellisesta luonteesta. Aktivistit saivat illan aikana huomata eurovaalien aiheuttaman närän jyväskyläläisissä, sillä useat vaalimainoksista oli revitty. Tämän lisäksi pidettiin viikoittaiset kamppailuharjoitukset kevyessä kesäsateessa.

Mukaan vaikuttamaan ja liikkumaan pääset ottamalla yhteyttä osoitteeseen jyvaskyla[at]vastarinta.com

Älä äänestä – TOIMI!

[/one_third_last]

6 KOMMENTIT

 1. “DEMOKRATIA TUHOAA KANSAN!”

  Näin kovalla linjalla Vastarintaliike maalaa itsensä nurkkaan ja saa sukset ristiin muiden kansallismielisten kanssa. Demokratia on tällä hetkellä ainoa järkevä vaikutuskeino meitä kaikkia koskettaviin tärkeisiin kysymyksiin.

  Näin demokraattisena nationalistina on vaikea kuvitella, että miten jollain “toiminnalla” saadaan asiat käännettyä parhain päin, jos ensin ollaan pidättäydytty äänestämästä ja annettu yhteiskunnan ajautua täydelliseen tulehdustilaan. Pohjoismaissa – ja koko Euroopassa – kansojen etninen tausta muuttuu dramaattiseen tahtiin, eikä siihen auta (pelkästään) mikään tarrojenliimaaminen, vaan parlamentaarinen vaikuttaminen.

  Vastarinnan ihailema Kultainen aamunkoittokin olisi pelkkä persaukinen rähinäjoukkio, ilman demokraattista prosessia.

  • Demokraattinen päätöksenteko on päästänyt vallankahvaan juurikin meidän kansaa tuhoavat voimat, joten eiköhän tuolla lausahduksella ole jo senkin puolesta pohjansa. Lisäksi, puoluepeli ajaa oman maan kansalaiset toisiaan vastaan kiistelemään näennäisistä ongelmista, kun tulevaisuudessamme on huomattavasti vaikeampiakin hetkiä tulossa. Demokratia pelaa myös täysin kapitalistien peliä, joten uskottavuutta halutessa, ei kapitalismin vastustajalla ole asiaa demokraattien sekaan, kun meillä on mahdollisuus toimia myös ilman sitä. Ja näillä äänestysprosenteilla demokratian huumorikerroin sen kun kasvaa.

   On aivan turha tässä vaiheessa lähteä vertailemaan Pohjolan ja Kreikan tilannetta. Millä lailla Suomessa ns. pienpuolueet ovat pärjänneet? Eikä mitään persuesimerkkiä, he ovat myyneet meidänkin selkänahat jenkeille, Israeliin ja markkinavoimille jo vuosia sitten, ja tälläkin hetkellä naureskelevat, miten kansallismieliset heitä ovat äänestäneet.

   Politiikka ja demokratia ovat jo niin kaukana kansasta, että asiaan on tultava muutos.

  • Oikealla KANSANvallalla ja sillä käsitteellä millä demokratia nykyään tunnetaan ei juuri ole yhteistä. Parlamentarismi on itseasiassa demokratian irvikuva. Eliitin konsensus ei murru äänestämällä vaan äänestämättä jättämisellä sekä ulkoparlamentaarisella vaikuttamisella. Äänestysprosentin painuessa tarpeeksi alas alkaa olla otollisemmat hetken vallankumoukseen sillä kansanvihamielinen parlamentarismi (poliittinen konsensus) elää ja hengittää teidän äänillä.

  • Onnea, kirjoitit juuri typerimmän kommentin pitkään aikaan tällä sivustolla!

   Kerro minulle, keiden kaikkien kanssa liikkeellä menee sukset ristiin linjansa vuoksi? Niiden kanssa, joiden kanssa ei ole mitään mielenkiintoa mitään yhteistyötä tehdäkkään? Kannattaa myös lukea vastikään sivustolla julkaistu Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?-kirjoitus, niin ehkä sinulle aukeaa hieman liikkeen kanta maltillisiin “kansallismielisiin”.

   Demokraattisena nationalistina sinulle taitaa olla hieman hankalaa tajuta, että liikkeen suorittama tarrojen levittäminen on puhtaasti liikkeen mainostamista ja mielenkiinnon herättämistä. Kukaan tuskin olettaa, että vallankumous tapahtuu pelkkien tarrojen avulla. Liikkeellä on mainostamisen lisäksi myös paljon muutakin toimintaa. Kannattaa seurata sivujamme, niin huomaat sen ehkä itsekin. Vastarintaliikkeen tavoitteena on vallankumous, joka taasen lähtee kaduilta, ei äänestyskopeista. Jonain kauniina päivänä kansa tulee ottamaan vallan takaisin rotunsa pettäneiltä poliitikoilta, ja sinä päivänä ei täytellä äänestyslappuja taikka pyöritä kieli ruskeana nuoleskelemassa kaikkia mahdollisia tahoja äänten vuoksi.

   Jos Vastarintaliike olisi puolue, joka sattuisi saamaan vaaleissa merkittävän määrän ääniä radikaalilla linjalla, niin luuletko todella, ettei tätä puoluetta kiellettäisi “demokraattisten” voimien taholta? Esimerkkejä on useita pitkin eurooppaa, kuten mainitsemasi Kultainen Aamunkoitto, jota koitetaan kieltää ja jonka toimintaa jatkuvasti hankaloitetaan, vaikka heillä on edustajia parlamentissa.

   Nykyinen “demokratia” on silkkaa huijausta, johon myös sinä olet langennut.

   • Samaa mieltä Herra E:n kanssa suurista linjoista. Tämä yksittäinen tapaus olisi ehkä ollut syytä harkita uudestaan ja punnita hyödyt ja haitat. Onko tässä nyt annettu hallinnolle mahdollisuus suorittaa kotietsinnät ja kieltää liike vedoten tähän “demokratian estämiseen”? Tietenkin jos tarkoitus olikin provosoida media vetämään aiheesta etusivun lööppejä, niin asia erikseen. Mahdollisiin oikeudellisiin seuraksiin pitää kuitenkin valmistautua.

  • Limanuljaska-Stubbin ja muiden kansanvihollisten menestys vaaleissa todistaa juuri sen, että DEMOKRATIA TUHOAA KANSAN.

Comments are closed.