2 KOMMENTIT

  1. Aihe on herkkä, ja siksi heti alkuun pyydän ymmärtämistä että haluan vain parantaa toimintaa eikä loukata ketää tovereita. Mutta PVLn aatteen edistämiseksi tästäkin on keskusteltava.

    Jokainen PVL:n tarra on PVL:n viesti kansalle. Minkä viestin Adolf Hitlerin v.1932 vaalijulisteen kuva tuo suomalaiselle tavikselle vuonna 2019? Fakta on, että taviksen aivot on pesty puhtaaksi vuosikymmenien aikana ja täytetty punavihreällä liberaalipaskalla. Ei ole olemassa sellaista valhetta, jota juutalaiset ja niiden shabes-goyim ei olisi ulostaneet Hitlerin mustamaalaamiseksi. Ei ole muuta historiallista henkilöä, jota olisi demonisoitu kuin Hitler. Näin on marjat Suomessa vuonna 2019.

    Paradoksi (näennäinen!) on siinä, että Hitlerin kehittämää aatetta voidaan levittää tehokkaammin, jos taviksille suunnatussa sanomassa ei käytetä Hitlerin kuvaa, mutta kuvan sijaan esitetään ajatuksen, jota tavis voi ehkä jäädä miettimään ja ehkä ymmärtääkin jotakin modernista kansallissosialismista.

    Hitlerin kuva pelottaa taviksia heti pois! Mutta silti vain taviksien keskuudesta voivat kehittyä kansallissosialistit – ei ole muuta lähdettä. Me onnistumme vain jos taviksille sanotaaan oikeat sanat; sellaiset, että ne jäävät taviksen muistiin ja käynnistävät ajattelun (jos se on ylipäätä mahdollista!). Hitlerin kuva ei käynnista taviksien ajattelua vaan lukkiuttaa, koska se käynnistää taviksessa nk. opetetun mielleyhtymän (ehdollisen reaktion, kuin “Pavlovin koirilla”) .

    Ehdotan, että Hitlerin kuvaa ei levitetä koska ne aiheuttavat PVL:lle enemmän haittaa kuin hyötyä. Anteeksi vielä kerran, jos loukkasin jotakuta toveria.

Comments are closed.