Koti Aktivismiraportit Aktivismia Helsingissä

Aktivismia Helsingissä

2

Viikolla 22 Helsingin ryhmä järjesti katuaktivismia, jossa jaettiin lentolehtisiä ohikulkijoille. Tapahtuma sujui hyvin kesäisessä ilmassa. Noin 500 lentolehtiä jaettiin, ja myös kiintoisia keskusteluita käytiin ihmisten kanssa. Polpoa ei näkynyt, ja ainoastaan pari vastavallankumouksellista anarkistia uskalsi tulla paikalle. Hekin pysyttelivät etäällä, ja heidän “antifasistinen” toimintansa jäi kuvaamiseen.

Kiinnostaako toimintamme? Haluatko itse aktivoitua? Ota meihin yhteyttä jo tänään! helsinki[at]vastarinta.com
2 KOMMENTIT

  1. Poliisi siis tietää hävinneensä jos se ei enää vaivaudu paikalle. Ja pikkuisen harmittaa tuo antifankin touhu. Nimittäin Vastarinta on tähän asti ollut ainoa ryhmä jolla on ollut “vastamielenosoitus”. Kaikki muut ryhmät ovat saaneet osoittaa mieltään vapaasti. Vain Vastarinnalla on antifan vastamielenosoitus. Jos sekin nyt vesittyy niin täytyy sanoa että ei ne kauaa jaksaneet. Taisi olla oma napa lähempänä kuin “edustamansa ideologia”.

    Tämä ei ole nopeuslaji, tämä on kestävyyslaji.

  2. kas kummaa kun ilmoitettu sopimattomaksi eihän videolla ole väkivaltaa normaalia siistiä käytöstä.Sillä jos on eri mieltä niin leimataan sitä paitsi vihapuhetta ei ole olemassa se on poliittinen leimakirves vihaista puhetta on siitä on video Eero Tillasen kertomaa lisää YouTube painavaa asiaa . Vastarinta liikkeen naiset kauniita ja keho kunnossa.

Comments are closed.