Koti Aktivismiraportit Aktivismia Haminassa

Aktivismia Haminassa

3

Viikko 51 Vastarintaliikkeen materiaalia on jaettu runsaasti katukuvaan Poitsilan ja Jamilahden alueella Haminassa. Materiaalia on jaettu erityisesti kauppakeskus Itäväylän tuntumaan, sillä alueella liikkuu paljon maahantunkeutujia, jotka asuvat ilmeisesti Kotkan vastaanottokeskuksessa.

Materiaali on herättänyt intohimoisia reaktiota niin paikallisissa kuin myös maahantunkeutujissa. Liity toimintaan jo tänään TÄÄLLÄ!

3 KOMMENTIT

  1. Mutiaiset käyvät opiskelemassa kielioppia Jamilahden kansalaisopistolla.Tulevat Laajakosken vastaanottokeskuksesta joka torstai ,lähtevät klo 13 bussilla takaisin.Siinä päivystävät kuvassa näkyvän pysäkin edessä

  2. Voisi kuvitella että Haminassa, jossa RUK toimii ja jossa on vähän valikoituneempaa porukkaa, olisi otollinen maaperä liikkeen mainostamiselleja ideologian jakamiselle. Sielä nuoretmiehet jotka suurimmaksi osaksi osaavat ajatella omilla aivoillaan, saattaisivat ryhtyä miettimään omaa tulevaisuuttaan. Ja sitä, mitä tahoa he tulevaisuudessa omalla työlläänkin rahoittavat.

    Kun siemen kylvetään ajoissa se itää ja kasvaa vahvaksi.

Comments are closed.