Koti Aktivismiraportit Aktivismia Espoossa

Aktivismia Espoossa

11

Viikolla 30 Helsingin ryhmän aktivisteja ja jäseniä kävi Espoossa jakamassa Vastamedia-lehtiä. Noin 400 lehteä meni jakoon. Alueelle liimattiin myös liikkeen tarroja.

Liity toimintaan, ota yhteyttä: helsinki[at]vastarinta.com

11 KOMMENTIT

 1. Vitun mulkut! Voitteko ystävällisesti käydä ottamassa nuo saastaiset tarranne pois asuinalueeltamme? Emme arvosta mitään tarroja alueellamme. Tehkää tämä heti tai teemme teistä rikosilmoituksen.

  • Hei, kiitos palautteestanne!

   Arvostamme koko asiakaskuntaamme ja antamaanne panosta verkkosivun kävijämäärän nostamiseksi! Toivotamme oikein hyvää kesän jatkoa.

   Rakkaudella,
   Maire / Asiakaspalvelu Pohjola

  • “Teemme teistä rikosilmoituksen”? Olipa hyvä vitsi.

   Mikä on se rikos? Korkeintaan tarrojen liimailusta voisi tulla ehkä huomatus.

  • Hienoa että meni suomalaisvastaisella kommunistirotalla kuppi nurin. Tämä tarkoittaa sitä että aktivistien toiminta oli erittäin onnistunutta kun osui kommunistia arkaan paikkaan.

   Itke vähän lisää ja koita reppana saada ne tarrat revittyä siististi pois, eikä niin että ne näkyvät vielä sen onnettoman raaputuksen jälkeen. Huvittaa aina kun kansallissosialistinen sanoma näkyy joka puolella kaupunkia vaikka kuinka on yritetty raaputtaa pintaa rikki. Laiska kommunistisika kun ei osaa siivoamisen jaloa taitoa, kun sekin pitäisi sille reppanalle kädestäpitäen opettaa. 😀

  • Hauskaa kollektiivista sovhoosielämää 😀 “Emme arvosta mitään tarroja alueellamme. Tehkää tämä heti tai teemme teistä rikosilmoituksen” Joukkovoimaa À la Teukka 😀

  • Ilman muuta tee rikosilmoitus. Muista laittaa liitteenä tämä (Suomenkin vahvistama) teksti:

   Article 19.
   Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

  • Hmm… Suomalainen sananlasku kuuluu kalikastsa ja koirasta. Venäläinen versio kuuluu:”Ei syytön mies suutu”. Mikäs sitä Teuvoa itsessä noin ärsyttää? Sillä se mitä eniten itsessämme vihaamme, se muissa ärsyttää.

   Ei kai vain Teuvo tunne pistoa sydämessään siitä että ei tee työtä suomalaisten ai suomalaisuuden puolesta?

   • Suomalainen versio on: se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.
    Taisi tuo sionistitarra osua Teuvon sisimpään, touché.
    Tuolla alueella taitaa useamoikin hyväveli, rotari ja lionsklubilainen tehdä toisten rahoilla itselleen omaisuutta, kuten Nalle ja Milton ovat opastaneet.

  • Joo sä voit tehdä rikosilmoituksen mutta usein
   Nämä työt tekevät vapaehdokaat eli vastarinta ei voi olla syylinen vaan se henkilö joka teki sen
   Joten sä vitun fiksu mulku painu vittuun
   ”Tää on vaan vastaus ei kommenti”

Comments are closed.