Koti Uutisia Aki Nummelin taas otsikoissa – maksoi jäseniä Tradekaan saadakseen ääniä edustajistonvaaleissa

Aki Nummelin taas otsikoissa – maksoi jäseniä Tradekaan saadakseen ääniä edustajistonvaaleissa

1

Porin “Puuha-Aki”, monikymmenvuotinen vasemmisto- ja monikulttuurisuusaktiivi Aki Nummelin on jälleen noussut puheenaiheeksi, tällä kertaa vuoden takaisten toilailujensa johdosta. Entuudestaan lukijamme hänet jo tuntevatkin muun muassa heti alkuunsa lässähtäneen antirasistisen toimintaryhmän, pikemminkin askartelukerho International Porin perustajana. Hänet muistetaan myös väkivaltarikollisena ex-vaimonsa hakkaajana sekä eteläafrikkalaisen, mustan kommunistipuolue ANC:n rahoittajana. Nummelin tunnetaan myös pähkähulluista tarinoistaan siitä, että turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset olisivatkin naispuolisten “natsien” false-flag-operaatio. Tätä, kuten muitakaan aivoituksiaan, hän ei ole kyennyt loogisesti selittämään, perustelemaan ja todistamaan.

Aki Nummelin edustavassa kuvassa muutaman vuoden takaa.

Nyt Satakunnan Kansa kirjoittaa aineistosta, joka paljastaa Nummelinin ostaneen itselleen ääniä Osuuskunta Tradekan viimevuotisissa edustajistonvaaleissa. Tradekan jäsenet kertovat Nummelinin värvänneen vaalien alla uusia jäseniä niin, että hän jopa tarjoutui maksamaan 33,64 euron suuruisen jäsenmaksun. Nummelin sepitti uusille osuuskunnan jäsenille, että kun he saisivat Tradekasta kaksi kirjettä, heillä olisi lupa avata vain toinen niistä. Toinen, isompi kirjekuori piti muka toimittaa hänelle itselleen avaamattomana. Nummelin jätti kertomatta, että isommassa kirjekuoressa oli muun muassa äänestyslipuke, jolla oli mahdollista käyttää äänioikeutta edustajiston vaaleissa.

Nummelin saikin yhtäkkiä Satakunnan toiseksi eniten ääniä, 428 ääntä, ja Tradekassa alettiin sittemmin epäillä äkillisen jäsenvyöryn johtuvan “hyvän jäsenhankinnan” sijaan Nummelinin harjoittamasta härskistä vilpistä. Nummelin saikin ison kolhun porilaisen vasemmiston kirkkaan tähden maineeseensa, kun hän joutui jättämään kaikki luottamustoimensa vasemmistoliitossa.

Nummelinin aiemmin yhdistyksen, Pormestarinluodon asukasyhdistyksen pyöräpajan vetäjän Jari Hämäläisen mukaan Nummelin käytti vaalivilpissään hyväksi myös Pormestarinluodossa asuvia venäläisiä maahanmuuttajia. Nummelin oli yrittänyt värvätä myös Hämäläistä Tradekan jäseneksi.

Kun Nummelin joutui asiasta nousseen kohun vuoksi erotetuksi Pormestarinluodon asukasyhdistyksen hankepäällikön tehtävistä, hän joutui poistumaan yhdistyksen toimistotiloista poliisisaattueessa. Kansallinen Vastarinta tätä jo epäilikin viime kesänä, kun epäilyt Nummelinin toimista nousivat ensimmäisen kerran julkisuuteen asti; on ilmeistä, ettei Nummelin ole kyennyt hallitsemaan tunteenpurkaustaan valehtelulle ja huijaukselle perustuvan korttitalonsa sortuessa.

Nummelin itse tietysti kiistää ostaneensa ääniä Tradekan vaaleissa. Hän sanoo nyt kyllä hankkineensa jäseniä, mutta jäsenten maksaneen muka itse jäsenmaksunsa. Nummelin valittaa ja itkee vasemmistoliiton luottamustehtävistä erottamisensa olevan “törkeä puukonisku selkään”. Nummelin harkitsee Satakunnan Kansan mukaan nyt eroavansa vasemmistoliitosta.

Nummelinissa voi sanoa vasemmiston moraalin ja toimintamallin suorastaan kiteytyvän: kaksinaamaisuutta, valehtelua, järjenvastaisia kuvitelmia, vilppiä ja kuvan luomisesta itsestään “syyttömänä uhrina”.

Lähde: Satakunnan Kansa

1 KOMMENTTI

  1. Minkä takia kaikki tällaset jutut kasautuu aina samojen tyyppien ympärille? Aki “hakkaan ihmistä jota sanon rakastavani” Nummelin on kyllä Pekka Siitoimen kommunistiversio.

Comments are closed.