Koti Uutisia Ajatushautomo: Brexit vesitetty – EU tulee päättämään Britannian lait

Ajatushautomo: Brexit vesitetty – EU tulee päättämään Britannian lait

11

Perinteikäs Brookings-ajatushautomo kirjoittaa, että Britannian EU-ero eli Brexit on onnistuttu vesittämään täydellisesti. Poliitikot ovat etsineet kuumeisesti porsaanreikiä, joiden avulla Britannia voi “erota” unionista ilman, että se saisi kuitenkaan itsenäisyytensä takaisin.

Nyt Britannian eropaperit alkavat olla globalisteja miellyttävässä muodossa. Kansainvälistä taloutta Brookingsissa tutkivan Douglas A. Redikerin mukaan Britannia tulee jatkossakin olemaan unionin orja:

“Julkisuudessa ei ole vielä ymmärretty, että neuvottelupöytäkirjojen ja lukkoon lyötyjen sopimusten mukaan Britannia on luvannut, että 30.11.2019 tultaessa valtio tulee olemaan riippuvainen kaikista EU:n määräämistä säännöistä, vaatimuksista ja instituutioista.

Ainakin 31.12.2020 asti kestävänä siirtymäaikana Britanniasta tulee Norjan kaltainen ‘sääntöjen noudattaja’ [joka ei itse säädä lakejaan].”

Redikerin mukaan on äärimmäisen epätodennäköistä, että Britannia kykenisi lopulta välttämään Norjan mallin eli sen, että EU määrää muun muassa valtion talous- ja maahanmuuttopolitiikasta. Brexit-väki on puhunut innokkaasti laajemman poliittisen itsenäisyyden takaavasta “Kanada-mallista”, mutta lupauksille ei ole tällä hetkellä katetta.

Brexitin vesittäminen alkoi välittömästi kansanäänestyksen tuloksen selvittyä. Juutalainen lakimiesyhtiö Mishcon de Reya palkattiin pian selvittämään, voitaisiinko koko vaalitulos kumota. Nyt eliitti on keksinyt poliittisesti riskittömämmän tavan halventaa demokratiaa: “Brexit” toteutetaan, mutta samalla varmistetaan globalistien ylivallan säilyminen.

 

Lue myös: Brexit – kohti itsenäisyyttä?

11 KOMMENTIT

 1. Tiesihän tämän. Miettikää kuinka maailma toimii kuin entinen junan vessa. Ei täällä ole mitään sattumia, vain näytöksiä näytösten perään. Ainoa sattuma saadaan, kun ihmiset ryhtyisivät aidosti keskenään vastarintaan tätä globalismia vastaan.

  Mukavempaa on kuitenkin katsoa Netflixiä ja ottaa perseestään kuvia Instagramiin, matkustella ympäri maailmaa hastagilla #elämäonihanaa ymmärtämättä kuitenkaan yhtään mitä täällä on tapahtumassa.

  Totuus tulee vastaan näille hedonisteillekin, mutta silloin kaikki on jo liian myöhäistä.

  • Ei taida enää olla varaa matkustella, paitsi jos asuu autossaan/pahvilaatikossa tai jossakin muussa asumiseen tarkoittamattomassa paikassa. Meinasin sanoa että 15 m²:n yksiössä, mutta taitavat nekin maksaa niin perkeleesti nykyään! Onneksi tuli matkusteltua aikoinaan ihan tarpeeksi, enää ei huvittaisi lähteäkään kun pommit paukkuvat tutuilla lentokentillä ja mutarunkkuja on saastuttamassa Euroopan melkein joka kolkkaa.

   No, saahan sitä aina pikavippejä. Niiden varassa uskoisin jo aika ison väestönosan elävän, rahoittaen erityyppisiä menojaan. Ennen se oli juuri tuota matkustelua, vapaa-ajan rientoja, autoja ym. “luxusta”. Nyt tarvitaan jo ruokaan ja veteen lainarahaa, kuten jo ennustin kauan sitten. Sähkökin on niin pirun kallista. (Hyödylliset) idiootit eli Sionin sätkynuket [=”päättäjät”] sitten myyvät vielä kansallisomaisuutemme, luonnonvaramme ja infrastruktuurimmekin pois ahneuksissaan ja typeryyksissään lyhyen hekuman lumoissa. Mutta ei sellainen kestä, perkele. Mitä nämä nyökyttelevät päät; yes-miehet mistään mitään ymmärtäväisivätkään.

   Siihen tätä yhteiskuntaa ollaan selvästikin ohjaamassa, kun ei saa juutalainen korkoa myytyä ihmisparoille muuten. Vähennetään palkkoja, etuuksia jne. Turha tätä enää on valittaa. Eiköhän jokainen edes vähäistä aivotoimintaa omaava suomalainen jo ymmärrä kupletin juonen. Todelliset isänmaalliset ja muista vaikuttumista toimivat tahot sekä henkilöt erottuvat toisistaan myös alati selvemmin ainakin minun silmääni.

   Yritetään taistella ja jaksaa, rakkaat veljet & kauniit siskoni.

 2. Kuka yllättyi? Tämä todella alkaa vaikuttamaan siltä, että koko Eurooppa tulee ajautumaan jälleen kerran helvetilliseen sotaan… kova kovaa vasten

  • Minä yllätyin, koska Kuningataräitihän määrää mitä maailmassa tapahtuu. Kuningatar on se joka käskyttää 300 komiteaa ja Bilderbergiä. Ja muut järjestöt ovat näiden farmiliigoja.

   Olen sitä mieltä että tämä uutinen on ankka. Ja vain siksi että muut eivät uskaltaisi lähteä eroamaan EU:sta peläten samaa kohtaloa. Totuus kuitenkin on että EU-erosta Britanialle on pelkästään etua. Se saa pitää tullinsa itse ja se saa niitä kaikesta mitä Britaniaan tuodaa. Mutta sen ei tarvitse maksaa EU-jäsenmaksuja. Ja silti se voi käydä kauppaa EU:n kanssa ETA-sopimuksella. Ja saada hirvittäviä määriä rahaa pankeilleen koska EU-virkamiesten ja MEP:ien palkat maksetaan puntina englantilaisen pankkiin.

   Antaahan ajan kulua. Se paljastaa onko kyseessä huijaus vai oikea tieto. Itse väitän että huijaus.

   • Briteistä tehdään globalisteille pakopaikka minne pääsee pakoon kun myyräntyöt oman maan tuhoamiseksi on suoritettu?

 3. Yrittävät tehdä Iso-Britanniasta varoittavan esimerkin ja pelotella muita tämänkaltaisilla “uutisilla”. Täyttä soopaa koko juttu; ei se EU ole mikään jumala, joka määrää jokaisen jäsenmaan kansalaisten kalsarien värin ja materiaalin, vaikka Suomessa näin luullaan, kiitos poliitikkojen tehokkaan tahallisten väärinymmärysten.

  Kansalle väitetään joka s*atanan asiasta ja mokasta, että “kyllähän me, mutta kun EU”. Paskan marjat, direktiivit ovat, kuten nimikin sanoo, ohjeistuksia, eivät määräyksiä, ja fiksummat jäsenmaat ottavat käyttöön ne, jotka sille sopivat. Suomi haluaa olla mallioppilas ja luokan pinko ja ottaa sen takia direktiivisuositukset vuoden, pari ennen voimaantuloa käyttöön ja väittää, että se on määräys, vahvempi kuin jumalan sana ja sitä ei voi kiertää. Paskan marjat ja rusinat.

 4. Näitä (ajatus- ja selityshautomoita) nyt aina putkahtelee esille hassuine ajatuksineen, jotka loppujen lopuksi ovat pienen rahanahneen ryhmän toiveikkaita kuvaelmia siitä, miten heidän mielestään asioiden pitäisi mennä niin että ihmisillä olisi entistäkin vaikeampaa elää ja olla.

  Sitten katsotaan, onko väki kyllin tyhmää mennäkseen lankaan. Jos ei, hyökätään uusilla ajatuksilla uudesta suunnasta. Näin pala palalta nakertamalla viedään kansoilta itsemääräämisoikeus, omaisuus ja kotimaa.

  Ehdotan, että perustamme Vastarintaliikkeen oman ajatushautomon ja annamme sieltä käsin perusteltuja ajatuksia jotka saavat valtaapitäville rikollisille luun kurkkuun. Hautomo voi myös torpedoida uppoamaisillaan olevan suvakkilaivan hyvän tahdon eleenä.

  • Hyvä huomio, »D. Vader». Paskaahan noissa vain haudotaan. Juutalaista paskaa. Jospa sitä kävisi Harjunpään kimppuun. Go’ natt.

Comments are closed.