Koti Artikkelit Ajatuksia Uuden-Seelannin moskeija-ampumisesta ja mahdollisista yhtäläisyyksistä pohjoismaiseen taisteluun

Ajatuksia Uuden-Seelannin moskeija-ampumisesta ja mahdollisista yhtäläisyyksistä pohjoismaiseen taisteluun

27

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg kirjoittaa seuraavassa artikkelissaan Uuden-Seelannin terroriteosta ja vastaa kysymykseen, onko tällä jotain yhtäläisyyksiä pohjoismaisen taistelun kanssa.


Viime viikolla me kaikki saimme lukea uutisia kansallismielisen Brenton Tarrantin menosta moskeijaan aseistautuneena. Siellä hän ampui hengiltä niin monta ihmistä kuin vain ehti ja kykeni nationalistisen musiikin soidessa taustalla hänen autossaan. Olen nähnyt videon ampumisesta ja olen lukenut hänen manifestinsa. Tämä tapahtuma on liikuttanut myös minua ja mietin ja pohdin sitä päivän aikana. Jaan seuraavassa lopputulemiani asiasta.

Kahta hänen tekonsa päämotiivia kohtaan on vaikea olla tuntematta sympatiaa. Ensimmäinen on se, että valkoinen rotu kulkee kohti biologista sukupuuttoaan aivan liian matalan syntyvyyden ja ei-valkoisen massamaahanmuuton kaikkiin valkoisiin maihin myötä. Nämä ei-valkoiset maahanmuuttajat puolestaan synnyttävät puolestaan merkittävästi enemmän lapsia kuin valkoiset. 

Eräs tärkeimmistä ja ajankohtaisimmista kysymyksistä on ja tulee olemaan, että miksi useampi ihminen ei huomaa tätä yksinkertaista asiaa ja ala kauhistuksissaan toimimaan asian estämiseksi. Koko kansamme olemassaolo riippuu nimittäin siitä, että ihmiset ymmärtävät tämän faktan ja toimivat sen mukaisesti. Se on myös Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan kannalta olennaisinta; murskata aivopesulaitokset joiden vuoksi kansa ei ymmärrä omaa tilannettaan ja nostaa egosentrisen transsin esiriput ylös. Vaikka joku heistä ymmärtäisikin mihin olemme menossa, hän ei kuitenkaan nouse vastustamaan sitä niin kauan kunnes tätä esirippua ei nosteta tieltä. Meidän tulee informoida kansaa taistelustamme ja mobilisoida heitä liittymään siihen mukaan.

Toiseksi syyksi Tarrant kertoi muslimien tekemien terroritekojen ja lukuisien murhien, pahoinpitelyjen, raiskausten ja ryöstöjen kostamisen, joissa syyttömiä valkoisia on ollut ei-valkoisten uhreina. 

On myös huomionarvoista, ettei kukaan niistä miljoonista siskoista, vanhemmista, lapsista, kumppaneista, ystävistä, naapureista tai edes selviytyneistä uhreista itsestään tai vaikka vain niistä ihmisistä joilla on riittävästi oikeustajua, ole koskaan toiminut lyödäkseen takaisin ja jakaakseen edes vähän oikeudenmukaisuutta. Valkoiset uhrit ja heidän omaisensa siis vain hyväksyvät oman biologisen sukupuuttoon kuolemisensa sillä he ovat aivopestyjä, passivoituja, defaitistisia, egosentrisiä ja lannistettuja. Ei siis loppujen lopuksi ole mitenkään yllättävää että Uudessa-Seelannissa tapahtui mitä tapahtui. Pitäisi oikeastaan kiinnittää huomio siihen, miksei tällaista tapahdu useammin.

Tapahtunutta voidaan tietenkin järkeillä myös moraalisesta näkökulmasta; kuollut on tietysti aina kuollut ja joidenkin mukaan ei ole koskaan oikeutettua ottaa toiselta ihmiseltä henkeä? Meidät valkoiset on tahtomattamme vedetty mukaan matalan intensiteetin hävityssotaan kautta koko länsimaailman. Tosiasia on se, että sodassa kuolee ihmisiä. Onko sitten pahempi asia viedä joltakulta henki omin käsin kuin lobata, ajaa läpi ja olla aktiivinen osa politiikkaa, joka tähtää kokonaisen rodun hävitykseen? Tarrant vaikuttaa sitä paitsi valinneen kohteensa huolella; paikan, jossa lähes kukaan ei ole täysin syytön siihen mitä valkoisille tapahtuu.

Kaiken tämän sanomani jälkeen lisään kuitenkin, etten kritiikittömästi puolusta tekoa. Vaikken näekään tekoa mitenkään kummallisena tai automaattisesti vääränä moraaliselta kannalta katsottuna, teko ei myöskään vaikuta valkoisten tilanteen paranemiseen Uudessa-Seelannissa tai muuallakaan maailmassa. En voi sataprosenttisesti vastata siihen, miltä tilanne näyttää Uudessa-Seelannissa tai Australiassa josta ampuja on kotoisin, mutta voin sitä vastoin kommentoida valkoisten tilannetta täällä Pohjolassa. Täällä kansallismielisellä taistelulla on suunta, Pohjoismainen Vastarintaliike kasvaa tasaisesti ja saa kaiken aikaa enemmän jalansijaa. Emme myöskään ole totaalisen kiellettyjä, vaan voimme kasvavasta paineesta huolimatta käydä taistelua jollain tapaa tehokkaasti toivomallamme tavalla, laillisesti. Meillä on siis mahdollisuus onnistua.

Tämä tarkoittaa, että Uuden-Seelannin ampujan käyttämät metodit kääntyvät lopulta itseään vastaan, sillä se johtaa kasvavaan sympatiaan vastustajiamme kohtaan sekä siihen, että systeemille annetaan legitimiteetti kovemmalle painostukselle. Uskokaa minua kun sanon, että meitä tullaan piiskaamaan ja jahtaamaan Uuden-Seelannin tapahtumien vuoksi myös täällä Pohjolassa, vaikkei meillä olekaan mitään tekemistä itse tapahtumien kanssa. Tätä tekoa tullaan nimittäin käyttämään yleisen mielipiteen ohjaamisessa meitä vastaan sekä kieltomme oikeuttamiseen. Ironista asiayhteydessä on se, että kielto luo tilanteen, jossa riski Uuden-Seelannin kaltaisten tekojen toistumiselle vain kasvaa huomattavasti.

Taistelumme on nimittäin kamppailua kohtalostamme. On kyse siitä, voitammeko vai katoammeko maan päältä. Kyse ei ole vain kansallissosialistisista aktivisteista itsestään vaan koko kansastamme, esi-isiemme muistosta ja jälkeläistemme tulevaisuudesta. Taistelemme siis lastemme takia. Heidän selviämisensä puolesta. Kielto ei tule tätä muuttamaan miksikään eikä pysäyttämään meitä. Mikäli laittomista metodeista tulee lopulta ainoa jäljellä oleva keino saada ääni kuuluviin, ei ole myöskään kovin kummallista tai väärin että lisää laittomia tekoja tapahtuu. Sellaisessa tilanteessa en myöskään tuomitse laittomien keinojen käyttöä. Päin vastoin toivon silloin mahdollisten tulevaisuuden pohjoismaisten kansallismielisten partisaanien katsovan kauemmas ja lyövän takaisin globaalia eliittiä, joka liikuttaa systeemin pelinappuloita sen sijaan, että he katsovat vain itse pelinappuloita – mutta tämä on sitten kysymys erikseen.

Mitä Tarrantin käyttämistä metodeista voi todeta on se, että nämä ovat pikemminkin epätoivon ilmaus ja keino viedä mukanaan niin monta vihollista kuin mahdollista, eivätkä tapa todella muuttaa tilannetta suuressa mittakaavassa, oikeasti ja ikuisesti. Ei esi-isistämmekään tullut maailman hallitsijoita yksittäisten terroritekojen kautta. Sillä tavalla eivät myöskään vihollisemme sysänneet heitä pois valtaistuimilta ja ottaneet heidän asemiaan hallitsijoina. Ei,tämä tehtiin organisoidusti. Vallanvaihto on ollut pitkä prosessi, jonka aikana vihollisemme kokivat niin myötä- kuin vastoinkäymisiä ja he tarvitsivat kärsivällisyyttä. Sillä tavalla meidänkin tulee siis taistella ja kasvaa. Sillä tavalla me tulemme myös voittamaan. Ymmärrätkö nyt siis, että jotain tulisi tehdä? Hyvä. Oletko tarpeeksi rohkea tekemään mitä täytyy? Vielä parempi. Tee se siis nyt ja liity mukaan meihin!

Mitä sitten, jos et ole päätynyt samoihin johtopäätöksiin kuin minä? Mitä sitten jos uskot Brenton Tarrantin tien olevan oikeampi kuin minun ja mitä jos olet valmis uhraamaan sen mitä vaaditaan tämän tien eteen? Mitä jos et käytäkään sitä vain tekosyynä olla tekemättä mitään? Siinä tapauksessa olisi laitonta ja epäsopivaa, mikäli kehottaisin sinua toimimaan tiesi mukaisesti ja siksi sanonkin sen sijaan; pysy kaukana meistä, sekä itsesi että meidän takiamme. Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole omistautunut terrorille(niin mielellään kuin systeemi toivoisikin meidän tekevän terroritekoja että he saisivat hyvän syyn kieltää meidät). Olemme vallankumouksellinen taistelujärjestö, jonka toiminta ei ole sotilaallisluontoista ja joka toimii laillisesti. Sen vuoksi emme ota etäisyyttä niihin valkoisiin ihmisiin, jotka toimivat tilanteen muuttamiseksi – vaikka he sitten toimisivatkin eri tavalla kuin me.

Simon Lindberg

Lähde: Nordfront


27 KOMMENTIT

 1. Asiallinen pohdinta aiheesta. Olen samaa mieltä että kynä on miekkaa vahvempi edelleen. Miekkaa tarvitaan sitten, jos perikato koittaa. Tällähetkellä kansallismielisyys on kovassa nosteessa ja rukoilkaamme järjen ja viisauden ajan lopulta koittavan. Tosin taistelemme aikaa vastaan ja tulevaisuus ei näytä hyvältä, kun katsol paljonko matuja on rajojen yli päässyt tulemaan mädättämään yhteiskuntamme. Vaikea tilanne.

  • Sillä kynällä sitten säädellään lakeja, jotka kieltävät hakaristin ja päästävät maamme täyteen ruskeaa ynnä mustaa saastaa?

   Älä odota vedenpaisumusta, jos tahdot pestä jalkasi.

 2. Tarrantin tavoite oli omien sanojensa mukaan aloittaa niin monta konfliktia kuin vain mahdollista. Tästä syystä myös käytti tunnettuja meemibiisejä ja meemisanontoja, kuten “subscribe to PewDiePie”. Näin myös videon teosta ja luin manifestin. Tämä todellakin oli epätoivoinen teko ja ei ainakaan tule hidastamaan kansamme vaihtoa. Kun se suurin osa valkoisesta väestöstöstä, joka lampaan lailla aivopestynä hyväksyy valkoisen rodun tuhoutumisen, tulee Tarrantin iskua kauhistelemaan, eikä näkemään sitä mikä se sanoma oli tässä… täällä kauhistellaan enemmän Tarrantin iskua rotumuukalaisiin Uudessa-Seelannissa, kuin niitä lukuisia terrori-iskuja meitä valkoisia kohtaan omissa maissamme, jopa täällä koto-Suomessa… näin käyttäytyy vain todella tehokkaasti aivopesty kansa, jonka puheesta oikein huokuu itseviha ja -häpeä.

    • Leo tuo oli LIVE-STREAM, oletko koskaan kattonu millaset härpäkkeet siihen tarvii, että saat mitenkään live-streamattua hyvälaatuista kuvaa, puhumattakaan sinun 60fps… katsoitko edes koko pätkää, sillonku tää jätkä oli moskeijassa sisällä, hieman vaikeampi feikata.

     • Leo on uskossaan väkevä ja voi olla vaikea vakuuttaa jotain, joka on päättänyt uskoa näitä Internetin marginaaliblogaajia. Tuolla Leon linkittämän videon tilillä on tiedotetaan näköjään myös litteästä maapallosta.

      Harmillista suoltaa tuollaista, kun yleensä Leolla on ihan järkeviä juttuja.

 3. Simon Lindberg on aito johtaja, joka näkee metsän eikä vain yksittäisiä puita. Olen sanasta sanaan samaa mieltä ja erityisen tärkeää on juuri tuo, että mahdolliset yksintoimijat ottavat etäisyyttä liikkeeseen. Liike ei ole terroristinen ja liikkeeseen ei kuulu terroristeja.

  “Olemme vallankumouksellinen taistelujärjestö, jonka toiminta ei ole sotilaallisluontoista ja joka toimii laillisesti.”

  Jos Pohjolassa on brentontarranteja, heidän on hyvä ymmärtää tämä. Heidän itsensä ja liikkeen takia.

  Toisaalta (tämä on, tietenkin, kuten kaikki muukin kirjoittamani, aina vain oma mielipiteeni), omalta kohdaltani se ei tarkoita sitä, ettenkö hyvin ymmärtäisi, jos näitä löytyy ja jos nykyinen eliitti jatkaa kansojemme murskaamista, heitä, tietenkin, tulee löytymään. Ja he kaikki eivät tule jäämään kiinni ja antautumaan.

  Mutta he eivät tule olemaan liikkeestä ja liikkeen asiaa he eivät aja, vaikka kansan puolesta taistelevatkin.

  Vastarintaliike on ainoa järjestö, jonka riveissä voi kuka tahansa vallankumouksellinen seisoa tyynesti ja pelkäämättä. Liike taistelee avoimesti ja puhtain asein vihollista vastaan, joka piileksii tappajien varjoissa kansaamme tuhoten. Eläköön Vastarintaliike!

 4. Jos Linbergin kaltaisia ihmisiä olisi enemmän ja johtavilla paikoilla maailmanpolitiikassa, ei tähän tilanteeseen olisi ikinä ajauduttu. Nykytilanteessa monet näkevät suoran vastaiskun ainoana toimivana toimenpiteenä, mutta valitettavasti heidän toimintansa kääntyy useimmiten kansallismielisiä vastaan, antaa lyömäaseen väkivaltaa ihannoiville vasurirunkuille, jotka haluavat huomion pois omista tekemisistään.

  Ja tämäkin Aussi tunnusti manifestissaan olevansa ex-kommari ja nykyinen ekofasisti, joka on hyvinkin vasenkätinen antifatyylinen aatesuunta, joten false flag- ja salaliittoteoreetikot voisivat suunnata vaihteeksi kanuunansa siihen suuntaan.

 5. Jaa jaa… Jokos muslimit vastasivat euroopassa ja aloittivat radikalisoitumisen Utrehtista:

  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=https%3A%2F%2Fdeutsche-wirtschafts-nachrichten.de%2F

  Eikä sen paremmin näytä menevän Ranskassakaan. Sillä sielä Keltaliivit osoittavat yhä mieltään ja siinä sivussa vasemmisto-kommunistit hyödyntävät mahdollisuutta anarkismiiinsa:

  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=https%3A%2F%2Fdeutsche-wirtschafts-nachrichten.de%2F

  Macron sentaan uskalsi palata Pariisiin. Saas nähdä milloin sielä otetaan giljotiini taas käyttöön. Kevät tulee eikä pakkanen tai sade enää aja ihmisiä pois kaduilta. Päinvastoin. He ovat tulleet sinne jäädäkseen.

  • Nykyään alkaa olla salaliittoteoria valmis, kun bussi on vartin myöhäässä.

   • Joo, tollasesta Alex Jones/ Infowars -hörhömeiningistä on enemmän haittaa, kuin nämä teorioiden levittäjät kuvittelevatkaan. Joillekin tuntuu olevan itseisarvo se, että löytää jonku salaliiton joka asian taustalta.

    Tunteekohan siinä itsensä älykkääksi ajattelijaksi kun kehittelee monimutkaisen teorian ja saa sille komppausta muilta nettimaailman hörhöiltä?

    • Ampuja on ilmeisesti juutalaistaustainen. Mutta niinhän Goldsteinkin oli ja Israelissa palvottu sankari

    • Tuo hylsyjen häviäminen ja siellä olleet symbolit ovat sata varma merkki kusetuksesta. Mikä siinä on niin vaikeaa uskoa. Enemmän on haittaa, että näitä otetaan niin tosissaan jopa tällaisella taholla jonka tulisi ajaa totuuttta. Saa epäilemään että Vastarinta itsekin on tietyn tahon johtama kun flirttaillaan satanistisin teemoin ajoittain. Sama linkki masoniseen vaikutukseen. Sama ok sormimerkki on Juhani Keräselläkin ollut kuvissa. Ja Studio 204 logon radiomasto on kuin vapaamuurariharppi.

     • Kannattaa mennä ulos haukkaamaan raiskasta ilmaa, vai onko sielläkin joku salakuuntelemassa ajatuksiasi?

     • Ja kukaanhan ei tietysti ole mitenkään voinut feikata tuota hylsyjenhävitysvideota, vaan se on se ainoa oikea totuus? Tästä saadaankin hyvä salaliittoteoriaan kohdistuva salaliittoteoria.

      Juutuubi on niin täynnä kaiken maailman “totuusvideoita”, että sellaisen pitäminen absoluuttisena on mielestäni, sanoisinko, lievästi huvittavaa. Etenkin salaliittoteoreetikoilta, joille ei kelpaa kuin omaa totuutta vastaavat todisteet, vaikka niissä olisi Pixar Studioiden leima perässä.

     • Onko täällä sokeaa porukkaa vai onko silmälasit huurteessa? Putsatkaa lasinne! Ihmeellisiä ilmaan haihtuvia hylsyjä! Eikö jo valkene tämä sionistien metku? Voi herranjumala sentään, miten helppo ihmisiä on jymäyttää. Surullista.

     • https://mvlehti.net/2019/03/15/video-katso-veriloyly-uuden-seelannin-christchurchin-moskeijassa-tekijan-kuvaamana/

      Avaa kaksi ikkuna jossa on video, laita ikkunat vierekkäin. Kelaa video ensimmäisessä ikkunassa kohtaan 7:52. Kelaa video toisessa ikkunassa kohtaan 11:21. Vertaile kuvat ja ihmettele! Kuollut “muslim” jonka pää on keskimmäisen penkin alla hetkellä 7:52 – siirtynyt vajaan metrin verran TAAKSEPÄIN (penkkien välin kohdalle), ja käsi on nyt kehon alla hetkellä 11:21. Muutos näkyy suhteessa penkkiin, penkki ei liikkunut mihinkään. Miten tämä on selitettävissä? Reaalielämässä ei mitenkään! mutta helposti – kun kyseessä on näytelmä.

      Käsikirjoitus voisi olla olisi sellainen:

      1. Ennen näytelmää osa muslimeja esittäviä täysikokoista nukkea on valmiina lattialla, mutta mukana on muutama kriisinäyttelijä.

      2. Kun ampuja eka kertaa tulee sisään, käytetään vain turvallisia “paukkuja” koska kriisinäyttelijät ei ole tarkoitus haavoittaa. Kriisinäyttelijät kaatuilevat maahan muka kuolleina (mutta missään ei näy minkäänlaista vaikutusta “luodeista”, jotka kyllä näkyvät myöhemmin “ruumiissa” kohdassa 4).

      3. Ampuja poistuu n. kolmeksi minuutiksi; käy autolla ilman yhtään järkevää syytä!
      Tässä ajassa kriisinäyttelijät (ne jotka liikkuivat videolla: kaatuivat ja juoksivat kohdassa 2) – poistuvat ja niiden tilalle laitetaan samoihin vaatteisiin pukeutuneet mannekiinit. Nimenomaan tämän vaihdon aikana penkin luona olevan “ruumiin” asema muuttui ihmeellisellä tavalla. Nyt näyttämö on valmis seuraavaan aktiin!

      4. Ampuja tulee sisään toistamiseen – ja nyt ampuu jo kertaan ammuttuja ruumiita, nyt LÄHIETÄISYYDELTÄ niin, että “ruumiit” ja vaatteen alkavat oikeasti liikkumaan kun niihin osuu (tätä ei tapahtunut kohdassa 2, koska näyttelijät olivat paikalla). “Ruumiiden” vaatteiden, raajojen ja hiusten hetkelliset liikkumiset kaasunpurkauksista luo goyimille vahvan illuusion, että nyt ammutaan oikeasti! Koska muslit liikkuvat kun niihin osuu! Oikeisiin luoteihin en usko koska osuma seinään aina loisi pienen pölypilven ja vaurion seinässä (lattiassa/ovissa/ikkunoissa tms.) – ja koska on riski että kimmoke vaurioittaa pääroolissa olevan ampujan, vaikka tämän varalta hänellä on kypärä ja luotiliivi päällä. Ruumiiden ravistamiseen ei tarvita luoteja! se on perusfysiikka.

      5) Kadulla makaa nainen, joka sanoo “Help me! Help me!”
      Goimit heti hoksaavat, että nainen on haavoittunut! Mutta goyimille ei tule mieleen, että ääni voidaan lisätä videoon ja että tässä episoodissa ei ole ainuttakaan todistusta (paitsi ääni!) että tässä on oikea nainen eikä mannekiini. Jonka yli auto ajaa kuin sitä ei olisi lainkaan. Goy näkee “naisen”, kuulee naisen ääni – ja avot! mielikuva haavoittuneesta naisesta on luotu.

      Kun ammutaan oikeassa elämässä vaihtoehtoja kuoleman suhteen on tasan kaksi:
      A) Jos luoti osuu aivoihin silloin taju menee heti eikä ruumis sätki – mutta haavasta tulee valtavasti verta ja aivot lentelevät. Sellaista ei näy missään vaiheessa!
      B) Jos luoti osuu mihin tahansa paitsi aivoihin – se ei tapa heti. Sen sijaan alkavat liikkumiset: raajat sätkivät, kuuluu huutoja, haavoittunut liikkuu, verta valuu, haavat nakyy, mahdollinen kuolinkamppailu alkaa. Sellaista ei näy videolla missään vaiheessa!

      Ainoat näkyvät liikkeet ovat joko ihan alussa kun elävät “muslit” liikkuvat (kaatuvat/juoksevat/ryömivät) – tai ihan lopussa, kun “ruumiit” liikahtuvat laukkauksista. Näiden tapahtumien välissä ei tapahdu mitään! (traagisia ääniä kyllä lisätty soundtrackiin, ja vahingossa yksi ruumis siirtyi ihmeellisellä tavalla taaksepäin)

      Poliisia ei näy 16 minuuttiin (poliisiasema on 2 km päässä). Kukaan kadulla olevista ei ole huolestunut laukkauksista! Eikä soittanut poliisia, vaikka laukkaukset oikeasti ovat pirullisen äänekkäitä, elokuvista poiketen. Eikä mitään amatöörivideoita ohikulkijan kännykästä. Siinä on useita muita false flage operaatioille ominaisia yksitysikohtia. Ongelmana on vain, että goyimeilla ei ole mielikuvitusta eivätkä ne pysty ajattelemaan loogisesti ja ymmärtämään miten taikatemput tehdään – juutalaiset taas ovat mestareita tässä.

      Leo on uskossa vahva: tämä on false flag 100%. Josta valkoisille koittuu vain vahinkoa ja josta Judentum hyötyy.

 6. Toisaalta ymmärrän tuon että kynä on miekkaa vahvempi, mutta sitten toisaalta en…mielestäni tilanne on mennyt jo liian pitkälle ja pian ei ole enää mahdollisuutta kääntää tilannetta omaksi eduksi. Kuinka pitkään laillinen tie valkoisen rodun säilyttämiseksi kestää? Suomen päättäjät vievät valtiotamme pikajunan lailla kohti tuhoa, lapsenraiskaajia valuu maahan koko ajan ja ne ketkä saavat kielteisen päätöksen pystyvät silti jäämään tänne aiheuttamaan vahinkoa lapsillemme,lastemme äideille,siskoillemme ja maamme muille naisille. Kohta ollaan siinä tilanteessa jossa mädättäjät järjestäytyvät ja ottavat alueita hallintaansa kuten Ruotsissa, kuinka kauan tätä pitää odottaa loppuvaksi? Oletteko huomanneet että meidän rahoilla kyseinen pohjasakka on alkanut valtaamaan yritysmaailmaa, sinne tänne nousee mehmetti parturia, autopesulaa ym. ym. verorahoja ei valtion kassaan kilahda koska kyseiset mädättäjät eivät niitä maksa, Porissa on hyvä esimerkki autopesula mikä on rekisteröity pozzeriaksi Turkuun, kuitteja ei kyseisestä yrityksestä saa ja toimintaa on pyöritetty jo yli vuoden… Oletteko myös panneet merkille että entiset VOKin asukkaat ajavat uudehkoilla BMW,Audi tai MB merkkisillä autoilla, kun oma kansamme ajaa halvoilla vanhoilla autoilla koska ei ole varaa parempaan, samalla päättäjät vauhkoavat autokannan uudistamisesta vaikka väkisin, millä rahalla? Portugali maksaa maahanmuuttajille niin paljon vähemmän tukia ja tarjoavat huonompia asuntoja, tämä on riittänyt siihen että pakolaisvirta on kiertänyt maan hyvin kaukaa, toisin kun typerät päättäjämme jotka syötävät kaiken mitä nämä kusettajat pyytävät! Nyt lähtee mopo käsistä joten palataan raiteille…
  Vaikka kynä olisi miekkaa vahvempi niin olen sitä mieltä että terrorismi täytyisi kohdentaa juuri tälle kansanryhmälle, tuomalla sota mitä ovat mukama lähteneet pakoon heille tänne, näin uskoisin että alkaa kotimaa taas maistumaan kun alkaa oikea riski vahinkoon mikä kohdistuu itseen tulemaan todelliseksi, mutta tämä on vain minun mielipiteeni…
  Kauan eläköön VASTARINTALIIKE!!!

 7. Se siitä lavastetusta false-flag-iskusta; nyt ne kielsivät sen seurauksena puoliautomaattiaseet kansalta, mikä olikin tavoitteena. Juutalainen halusi ne esimerkinomaisesti pois, sillä sotilasasein varustautunut kansa on pahinta myrkkyä globalistiselle alistamisjestelmälle.

Comments are closed.