Koti Artikkelit Maailmankatsomus Ajatuksia modernista kansallissosialismista

Ajatuksia modernista kansallissosialismista

1

Kansallissosialismi ei ole mikään poliittinen aate, kansallissosialismi on puhdasta elämää.

Se ei pureudu yhteen pelkkään osa-alueeseen, eikä sitä näin ollen voida verrata minkään puolueen tai vastaavanlaisen poliittisen järjestön toimintatapaan.

Edellä mainitut järjestöt ja poliittiset suuntaukset ovat osa harrastusta, osa elämää – mutta ei itsessään elämää.

Tämä onkin yksi perusasia, joka erottaa modernin kansallissosialismin muusta edes vähänkään siihen viittaavasta asiasta; kansallissosialismi pureutuu asian ytimeen, koska kansallissosialismi on oppina puhtaasti elämää.

Nykyajan ihmistä katsoessa huomaa hyvin, että nykyisen vaiheen lopun ajat ovat käsillä. Jokaisen järjestelmän, aatteen tai kuningaskunnan kaatumista on edeltänyt rappion kausi.

Tällä hetkellä ihmisestä on saatu kasvatettua lähimmäisestään välittämätön, erilaisia näytepäätteitä tuijottava viestejä vastaanottava olento, joka on kahlittu oman teknologiansa vangiksi.

Välipalaksi kelpaa lisäaineita täyteen pumpattu mikroateria, jonka liha on peräisin geenimuunnellulla rehulla kasvatetusta eläimestä. Mitään ei pahemmin ajatella, mennään vain eteenpäin. Vai olisiko aika pysähtyä miettimään hetkeksi? Minne olet menossa elämäsi kanssa?

Moderni kansallissosialismi perustuu terveille arvoille. Kaiken ydin on luonto, jota meidän tulee vaalia. Mielestämme nykyinen järjestelmä rakentuu maapallon armottomaan hyväksikäyttöön, joka aiheuttaa pitemmällä mittakaavalla peruuntumattomia seurauksia. Jos aiomme säilyä kansakuntana vielä tulevaisuudessa, on meidän pidettävä huolta tärkeimmästä asiasta, mitä voi olla: omasta kasvualustastamme.

Kansallissosialisteina ymmärrämme, että olemme erottamaton osa luontoa ja sen kehittynein elinmuoto tällä planeetalla, ja tiedämme myös sen mukana tulevan vastuun. Me haluamme puhtaan elinympäristön, ei vain nykyisille sukupolville vaan myös tuleville.

Olemme syntyneet tälle maalle, tälle alueelle, ja isämme sekä heidän esi-isänsä ovat rakentaneet tätä maata jälkipolvilleen luonnon ehdoilla. Meidän tehtävämme on jatkaa tätä elämän sykliä ja antaa oma panoksemme tähän ikuiseen kiertokulkuun. Emme halua katkaista tätä sidettä kohdallamme, sillä se on virrannut veremme mukana perintönä vuosituhansien ajan.

Olemme pohjoisen kansaa ja sellaisena tulemme kansamme myös pitämään. Meidän pitää vaalia sitä, mitä meille on jätetty. Meidän tulee varmistaa kansamme selviytyminen keinolla millä hyvänsä.

Kansallissosialismi on rakkautta aitoja asioita kohtaan. Kansallissosialismi ei kumarra nykyisille kapitalistisille arvoille, koska ne ovat pääosin luonnottomia, aiheuttavat epäoikeudenmukaisuutta ja kohtelevat ihmistä tuotannontekijänä.

Lehdissä puhutaan ihannoivasti, miten kaikki ovat samanarvoisia eikä ketään pitäisi syrjiä, mutta kirjoittajat ovat itse unohtaneet sen, että jos heidän suosimansa järjestelmä saisi asiat lopulliseen päätökseen haluamallaan tavalla, ei maailmassa olisi enää mitään erilaista, mitä ihailla.

Edellä mainittua vastaan kansallissosialismi taistelee. Se haluaa säilyttää maapallon monimuotoisuuden, kunnioittaa toisia kulttuureja ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Kaikista tärkein asia on kuitenkin oman kansan sekä sen kulttuurin vahvistaminen ja suojeleminen.

Moderni kansallissosialismi ei allekirjoita montakaan asiaa nykyisen rappioituneen näennäisdemokraattisen järjestelmän eettisestä ohjenuorasta. Järjestelmä kyllä puhuu kaikkea kaunista, mutta siihen asteelle sen toiminta sitten jääkin. Vähäosaisista tai muuten vaan köyhistä ihmisistä ei välitetä vähänkään vertaa.

Heitä elätetään, jotta nämä pysyisivät hiljaisina. Todellisia tehokkaita pyrkimyksiä heidän työllistämiseksi ei tehdä, koska nykyisen järjestelmän metodit tuotannolle ovat puhtaasti kapitalistisen oppikirjan sivuilta. Tämän ansiosta kaikki pitää tehdä mahdollisimman tehokkaasti, nopeasti sekä halvasti.

Kapitalismi on puhdasta kilpailuttamista ja resurssina ovat ihmiset. Jos et ole järjestelmälle hyödyllinen, sinulla ei tehdä mitään, niinpä jäät katsomaan, kun muut poimivat hedelmät puusta. Tosin nykyisen järjestelmän tarjoamat hedelmät ovat sisältä mätiä.

Jos pysähtyy hetkeksi tämän kulutushelvetin keskellä ja ajattelee esimerkiksi “tarvitsenko minä tätä tuotetta” tai “onko tämä tuote minua varten”, saattaa huomata, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin oman napansa katsominen ja välinpitämättömyys.

Kapitalistinen kilpailuyhteiskunta on tehnyt meistä luunpalan perässä tappelevia haaskaeläimiä, jotka ovat tottuneet rampaan ja ilkeään isäntäänsä siinä määrin, että suurin osa meistä laumaeläimistä ei osaa enää ajatella, että on olemassa vaihtoehto, joka vapauttaa meidät tästä oravanpyörästä ja tarjoaa tilalle luonnonmukaisia arvoja sekä mahdollisuuden olla ylpeä omasta minästään ja kansastaan.

Suomen kansa on pyövelin terän alla. Voimme vielä vetää päämme pois terältä, mutta aikaa ei enää ole kovin paljon. Syntyvyytemme on ollut ankarassa laskussa jo pitkän aikaa samalla, kun lehdistö on mainostanut maireasti, miten suomalaisten väkiluku kasvaa.

Ei tarvinne kvarkkifyysikon papereita ymmärtääkseen sen, että median hehkuttama väestönlisäys perustuu vieraiden kansojen maahanmuutosta ja heidän tuottamista lapsistaan. Itse olemme kansana hyvin pieni, joka tulee tuhoutumaan elinvoimaisempien alla – ja vielä omassa maassaan, jos emme tee radikaalia muutosta.

Meitä on kaiken kaikkiaan 5,3 miljoonaa, mikä tarkoittaa, että kansamme tuhoutuu muutamien sukupolvien ajanmitan sisällä olemattomiin, jos nykyinen vallitseva ideologinen ilmapiiri ja maailmankatsomus pysyvät samana. Meidän tehtävänämme on mahdollistaa turvallinen ja puhdas elinympäristö lapsillemme sekä heidän jälkikasvulleen.

Kansalla ei ole oikeutta olemassaoloonsa, jos se ei taistele vastaan.

Me kansallissosialistit uskomme, että Suomen kansa tulee selviytymään ja menestymään vain, jos se taistelee olemassaolonsa puolesta. Tässä taistelussa on kyse sinusta ja minusta.

Taisteluun osallistuminen ei ole pakollista, mutta sen lopputuloksen joutuu jokainen kantamaan. Siksi mieti, annatko elämäsi valua hiekkaan näyttöpäätteiden edessä vai haluatko tehdä jotain oikeasti tärkeää vanhempiesi, perheesi tai lapsiesi vuoksi?

Haluatko ympäristön, jossa jälkikasvusi joutuu pelkäämään maailman värikästä ja kiihkeää monimuotoisuutta pelkästään jo oven ulkopuolella? Haluatko alistua omassa maassasi?

Haluatko nähdä, että maan alkuperäisasukkaat ovat vähemmistönä omassa maassaan? Vaihtoehtoja on kaksi: taistelu tai alistuminen.

 

Ilkka Hypen

1 KOMMENTTI

Comments are closed.