Koti Uutisia Pohjoismaat Aivopesty itkunsekainen kansanvaihtoaktivisti pysäytti afgaanin karkotuksen

Aivopesty itkunsekainen kansanvaihtoaktivisti pysäytti afgaanin karkotuksen

8

Eräällä videolla kansanvaihtoaktivisti Elin Ersson estää 52-vuotiaan afgaanin karkotuksen takaisin Afganistaniin. Ersson oli ostanut liput samalle lennolle.

Noustuaan koneeseen Ersson alkoi kuvata ja selittää, että koska USA on tunkeutunut Afganistaniin, kyseinen afgaani “tapetaan siellä”, mikäli Ruotsin lakia noudatetaan ja hänet karkotetaan takaisin kotimaahansa.

Ersson kieltäytyy videolla istumasta ennen kuin afgaani on lentokoneen ulkopuolella. Samaan aikaan matkustajat ja lentokoneen henkilökunta joutuivat odottamaan kärsimättöminä liikkeelle lähtöä.

Video päättyy siihen, että 52-vuotias afgaani saatetaan ulos koneesta, ja myös Ersson poistuu sieltä lentokapteenin vaatimuksesta. Kriminaalihuolto, jonka tehtävä on saada kyseinen afgaani karkotettua maasta, on ilmoittanut, että he tulevat yrittämään karkotusta uudestaan, mahdollisesti charter-koneella.

Katso video itkevästä kansanvaihtoaktiivista:
Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. No voi helvetti, kuinka vaikeaa on laittaa nippusiteisiin tuollainen pelle ja raahata poliisiautoon. Naurettavaa.

 2. Suvakki samaan matkaan paimenen kanssa.Perillä apinat näyttää kuinka naisia käsitellään.

 3. Eikö lentokoneeseen saada vartijoita tai poliisia pidättämään tämä typerä häirikköakka? Miten alas voi Ruotsi vajota.

 4. Mitä vitun perkeleen saatanaa?!? Ai tämä oli totta? Ikuinen lentokielto ja vitunmoiset sakot päälle — näin siis toimittaisiin jos kyseessä ei olisi mutakuono ja vasurihuora -yhdistelmä. Ei sitten kukaan laittanut tuota töröhampaista, kuppanaamaista huoraa istumaan? Sangen helppo olisi tuollainen hiirenpillu iskeä penkkiin laholle perseelleen niin, ettei siitä enää nousisi ennen kuin Istanbulia. Hieman kansalaisaktiivisuutta voisi se kansa harjoittaa. Vituttaa myös muiden matkustajien ja henkilökunnan munattomuus. Toivottavasti tuo raiskataan ja tapetaan sen jälkeen.

 5. Kun luin tästä tapauksesta ensimmäistä kertaa mietin että ei kukaan voi olla NOIN tyhmä. Ja kun asia alkoi selvitä, eli että neito puolusto väärää karkoitettavaa, niin mietin että kylläpä Karma puri persuksiin. Heti ja lujaa. Tämä on tulos kun ajttelee alapäällän yläpään sijaan.

  Ensiksikin, kuten brittiaksentti kertoi, hän ja toiset matkustajat eivät välitää paskan vertaa mitä mieltä tämä nuori nainen on. Hän aiheutti ehkä sadoille ihmisille ongelmia jatkolentojen vuoksi. Mutta viivästytti lentoa joka saattoi olla toisten lomalento. Omien mielihalujensa vuoksi hän puolusti monesta rikoskesta tuomittua ja nyt karkoitettavaa vankia. Vaikka ei tiennyt mikä oli miehen nimi, kotimaa tai määränpää.

  Tämä aivotoimintaa kykenemätön yksilö ymmärsi viiden minuutin kohdalla sen suuren munauksen jonka hän oli tehnyt. Siitä puna poskille ja kyynelee. Mutta loppuun asti se toisten mantraa jonka tiesi valeeksi:”Hänet tapetaan välittömästi kotimaansa kentällä”. Mitä sitten? Jos hän on syyllistynyt rikoksiin ennen Ruotsiin tuloaan ja häntä rangaistaan sakinhivutuksella, se lienee hänelle aivan oikein.

  Pieni selaus paljasti tästä blondista sen että se on ollut kulttuuri-marxismin etujoukoissa jo hetken aikaa. Liekkö ruskeiden miesten huomio sitä kohtaan se syy miksi niitä puolustaa?

  Ehkä tämän johdosta pimu saa mojovat sakot ja loppuelämäkseen lentokiellon tiettyjen yhtiöiden lennoille. Se olisi vähintä mitä tästä voisi seurata. Mutta se vielä jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen että miksei kapteeni tullut ulos kopistaan ja sanonut että nyt poistut koneesta. Tai miksei kapteeni soittanut poliiseja koneeseen jotka olisivat poistaneet ko. henkilön. Poliiseja ja vartijoita on kentillä tuhottoman paljon. Kyllä siitä nyt neljä olisi löytynyt raahaaman pimun raudoissa koneen rappuset alas asti. Ja sitten poliisivankilaan odottamaan syteenlukua lentoterrorismista.

  Sisimmässäni jopa toivon että tästä tapauksesta tehdään pelottava esimerkki muille jotka aivkovat tai edes suunnittelevat moista performanssia.

 6. Eikö tuota ilma-aluksen häirikköä saatu yhtään nopeammin ulos koneesta? Kuinka sairaaksi tämä voi vielä mennä? Yksi seko voi jumittaa satojen matkantekoa joutavalla teatterilla, eikä sitä saada poikki!

 7. Jos itse olisin ollut kyseisellä lennolla olisin raahanut tuon mielisairaan huoran tukasta pihalle.

Comments are closed.