Koti Uutisia Äiti tuomittiin vankilaan poltettuaan tyttärensä raiskaajan

Äiti tuomittiin vankilaan poltettuaan tyttärensä raiskaajan

2

Valencian korkein oikeus tuomitsi Espanjassa Maria del Carmen Garcian viiden ja puolen vuoden vankeuteen tyttärensä raiskaajan polttamisesta lähes vuosikymmen sitten. Vetoomukset rangaistuksen lykkäämisestä ja vapauttamisesta hylättiin.

Antonio Soriano oli tuomittu yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen Garcian silloin 13-vuotiaan tyttären raiskauksesta vuonna 1998. Soriano sai vuonna 2005 kolmen päivän passin ulos vankilasta ja meni istumaan paikalliseen baariin Benejuzarin pikkukaupunkiin lähellä Alicantea. Soriano ja Garcia törmäsivät sattumalta kadulla, ja mies huikkasi, miten Garcian tytär voi. Carmen Garcia seurasi tätä baariin, läikytti Sorianon päälle öljyä ja raapaisi tulitikun. Garcia pidätettiin Alicantessa samana päivänä. Raiskaaja kuoli 11 päivää myöhemmin palovammoihinsa valencialaisessa sairaalassa.

Puolustus jätti kolmannen kerran vetoomuksen oikeudelle tuomiopäätöksen lykkäämisestä, ja se kuullaan 4. kesäkuuta.

 

 

Lähde: Yahoo! News UK & Ireland

2 KOMMENTIT

  1. Espanjalaisäiti olisi ansainnut mitalin linnatuomion sijaan. Mutta eihän se näille rikollisia rakastaville kommunisteille mene millään kaaliin. Hyvin on ainakin kulttuurimarxismin opit menneet perille.

Comments are closed.