Koti Uutisia Pohjoismaat Äiti tuomittiin oman tyttärensä raiskaamisesta – syyttää mustaa magiaa

Äiti tuomittiin oman tyttärensä raiskaamisesta – syyttää mustaa magiaa

6

Ruotsissa Uppsalan läänissä asuva noin 30-vuotias nainen tuomittiin vastikään kolmen ja puolen vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen tuolloin 10-vuotiaaseen omaan tyttäreensä kohdistetuista seksirikoksista. Tuomion mukaan nainen on syyllistynyt sekä tyttärensä raiskaukseen että lapsipornon levittämiseen tytärtään kuvaamalla.

Asia selvisi naisen tuolloisen miesystävän varoitettua tytön biologista isää, joka puolestaan ilmoitti asiasta poliisille. Tyttären on ollut hyvin vaikeaa kertoa, mitä kaikkea hän on joutunut kokemaan, mutta hän on vahvistanut nähneensä “vastenmielisiä kuvia” ja äitinsä tehneen hänelle “kuvottavia asioita”.

Äiti on kiistänyt kaikki teot. Hän on kommentoinut, ettei hänellä ainakaan ole ollut tarkoitus tällaisia tekoja tehdä, eikä hän ole omien sanojensa mukaan ollut “tietoinen syyllistymisestä mahdollisiin rikoksiin”. Näihin selityksiin äiti on lisännyt, että häneen on edellä mainitut teot tehdessään “käytetty mustaa magiaa tai jonkinlaista hypnoosia”.

Nainen on tuomittu maksamaan lähes 200 000 kruunua (noin 19 500 euroa) vahingonkorvauksia. Kamarisyyttäjä Pontus Melander vaati puolestaan naiselle vähintään neljän vuoden vankeusrangaistusta. Tiedossa ei ole, tullaanko tuomiosta valittamaan.

Lähteet: Nordfront, SVT

6 KOMMENTIT

  1. Mitenköhän tuo “musta magia” tuo mieleen vastaavan värin. Etnisen sellaisen. Ei ollut mainintaa siitä SVTn uutisessakaan. Oli vaikka mikä, linnaan joutaa ja sieltä pöpilään.

  2. Jos kerran musta magia sai naisen tekemään ko. teot niin eikös ole oikeus ja kohtuus että se musta magia joutuu vankilaan? Sielä se musta-magia saa sitten kärsiä muiden vankien kohtelua jotta se poistuu naisesta tai oppii paremmille tavoille. Sielä löytyy tavat oikaista kieroon kasvaneet yksilöt.

Comments are closed.