Koti Uutisia Aftonbladetin toimittaja: vastauksena iskuun kieltäkää autot

Aftonbladetin toimittaja: vastauksena iskuun kieltäkää autot

3

Eräät vitsailivat Ranskan ja Saksan iskujen jälkeen, joko olisi aika kieltää autot. Toisin kuin Ranska ja Saksa, Ruotsi heräsi iskujen jälkeen ja on aloittanut konkreettisten vastatoimien suunnittelun värillisten terrorismin kitkemiseksi. Aftonbladetin pääkirjoitustoimittaja Eva Francell on nyt vihdoin epäironisesti ehdottanut autojen kieltoa:

“Autot on muutettu kuolettaviksi aseiksi. Niitä on ollut helppo varastaa, ja tämän jälkeen mikään ei ole kyennyt pysäyttämään niitä. Nizzassa, Berliinissä, Jerusalemissa, Lontoossa ja Tukholmassa terroristit ovat käyttäneet niitä tehokkaina murhalaitteina, joilla halutaan tappaa lukuisia ihmisiä.

Jos ihmiset tulevaisuudessa aikovat olla turvassa, autot täytyy yksinkertaisesti poistaa kaupungin keskustoista. Ei ole järkevää, että iso rekka voi ajaa suoraan läpi Tukholman suositun kävelykadun keskellä päivää juuri ennen pääsiäistä. Poliitikot ovat olleet hyviä suojelemaan itseään, mutta nyt heidän täytyy varmistaa myös kansalaisten turvallinen ympäristö.

Oikeusministeri Morgan Johansson uskoo, että ihmisiä on vaikeaa suojella avoimessa yhteiskunnassa. Autot ovat kuitenkin hallinneet kaupunkejamme vuosikymmeniä, ja nyt ihmiset tarvitsevat tilaa. On aika reguloida autoja.”

Lähteet: Aftonbladet, Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Itseasiassa nämä iskut on tapahtuneet työautoilla että ehkä ne pitäisi kieltää. Mitä sitten vaikka siinä tulisikin työttömiä kuskeja ja logistiikka pettää, kunhan kukaan ei kutsu rasistiksi. Busseilla kulkevat työmatkalaisetkin varmaan kiittävät tästä.

  2. Oikea viisauden perikuva tämä toimittaja. Seuraavaksi hän kai ajaa keittiöveitsien kieltämistä, koska niitä voi käyttää aseina. Sillä eihän se vika niissä iskujen tehneissä ihmisissä voi tieteenkään olla.

Comments are closed.