Koti Uutisia Afrikkalaisnaiset syövät hengenvaarallisia pillereitä – lapsesta väitetään tulevan valkoisempi

Afrikkalaisnaiset syövät hengenvaarallisia pillereitä – lapsesta väitetään tulevan valkoisempi

6

Ihmisen rotu on paljon enemmän kuin vain hänen ihonvärinsä, mutta silti monet takertuvat juuri ihonväriaspektiin. Ghanassa monet raskaana olevat naiset yrittävät epätoivoisin keinoin saada tulevan lapsensa näyttämään kauniimmalta antamalla hänelle niin vaalean ihon kuin vain mahdollista.

Myrkyllisiä aineita on jo pitkään käytetty ihon valkaisutarkoitukseen, mutta nyt naiset käyttävät niin kutsuttuja glutaatiopillereitä, jotta heidän lapsensa olisivat alusta alkaen ihonväriltään mahdollisimman vaaleita. Ghanan ruoka- ja lääkeviraston FDA:n kosmetiikka- ja talouskemikaaliosaston päällikkö Emmanuel Nkrumahin mukaan tällainen vaalennus on kuitenkin vaarallista ja perustuu tietämättömyyteen.

Nkrumah varoittaa naisia ottamasta näitä pillereitä, joita salakuljetetaan suuret määrät Ghanaan lentokenttien kautta. Valmiste ei ole FDA:n tunnustama ja se on sitä paitsi laiton Ghanassa. Eräs valmisteen vaaroista on, että se voi aiheuttaa epämuodostumia lapsen käsiin ja jalkoihin. Viime kuukausina glutaatiovalmisteen markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti odottavien äitien keskuudessa. Nkrumahin mukaan valmisteen kulutusmäärät ovat hälyttävissä lukemissa, ja se lisää suosiotaan kaiken aikaa myös useissa muissa maissa.

Light Skin Cure -niminen yhdistys antaa nettisivuillaan vinkkejä, kuinka saada iho vaaleammaksi. He kuitenkin varoittavat glutaatiovalmisteen vaaroista, joita ovat yhdistyksen mukaan muun muassa allergiset reaktiot, sen sisältämät karsinogeeniset aineet (joita myös monet muut ihon vaalennusaineet sisältävät), häiriintynyt ihon melaniinintuotanto sekä vaikutukset kehon hormonitasoihin.

Pohjolan maista ainakin Ruotsissa myydään useita ihonvaalennusvalmisteita. Näitä saa helpoiten tiskin alta maahanmuuttajien omistamista liikkeistä sekä nettikaupoista.


Lähteet: Nordfront.se, BBC, The Huffington Post

6 KOMMENTIT

  1. Japanissa “Snow White” ihon vaalennusvoidetta mainostetaan ja käytetään laajalti. Lisäksi naiset välttelevät aurinkoa varjoin ja vaattein. Tuttu näky etenkin keski-iän kieppeillä olevilla naisilla. Tumma iho ei ole missään muualla muotia kuin valkoisille suunnatussa mainonnassa.

  2. Ennen etenkin yläluokan naiset käyttvät Japanissa lyijyä ihon vaalentamiseen, mikä aiheutti vakavia epämuodostumia lapsille.

  3. Eikös näitä Afrikan kansoja sitten pitäisi rohkaista käyttämään tällaisia pillereitä. Ei kai ne kovin paljoa maksa. Siinä sitä Darwinismi tekee työtään. Kun kerran aidsi ei saanut tehdä työtään rauhassa.

  4. Tuohan on jokseenki ristiriitaista ottaen huomioon pohjoisen pallonpuoliskon kulttuurimarxistisen poliittisen ilmapiirin, jonka takana pääpiruina hääräävät ketkäs muutkaan kuin juutalaiset sionistit sodassaan valkoista rotua vastaan. Kuka hullu haluaa valkoisen kersan mustasta kohdusta maailmaan potkittavaksi. Ja jos lapsi säilyy jotenkin terveenä aikuisuuteen saaden edes säällisen koulutuksen. Hänet on tuomittu tekemään työtä lähes kuolemaansa saakka silläaikaa kun “asioihin puuttumattomien” negridiäitien vesat saavat vetää sikeitä puun alla, pyörittää huumebisnestä ja vieläpä ” “kääntävät” “miclhael jacksoninkin” kun hän talsii kotiin uupuneena kovasta ja huonosti palkastusta työstään kotiin, josta pankki soittaa tuontuostakiin “läähätyspuheluita” aina pikkutunneille saakka.

    • Niin, eikös vaalealla ihonvärillä asyyli-loton ovet sulkeudu automaattiseisti? Ja Suomenkin yhteiskunnalta tulee lämmintä kättä. Kyllä värillä on väliä.

      Vai onko tässä sama tilanne että kaikki neekerit haluaisivat olla valkoisia, kuten Michael Jackson. Ja kuten suurin osa Amerikan yhdysvalloissa asuvista haluaisivat viettää eläkepäivänsä euroopassa.

  5. Kannattaa olla musta, jos aurinko porottaa aamusta iltaan.

Comments are closed.