Koti Uutisia Afrikkalaismies sieppasi ja ryösti Porvoossa – vain 3,5 vuotta vankeutta

Afrikkalaismies sieppasi ja ryösti Porvoossa – vain 3,5 vuotta vankeutta

1

UK_Roland_Aziseh

22-vuotias Roland Aziseh sieppasi tammikuussa nuoren naisen Porvoossa. Aziseh hyökkäsi naisen kimppuun metsäisellä hiekkatiellä, raahasi tämän metsään, painoi kätensä naisen suulle ja kuristi tätä kaksin käsin kaulasta.

Aziseh valehteli naiselle olevansa HIV-positiivinen ja uhkasi joko raiskaavansa tai tappavansa naisen. Metsässä afrikkalaismies sitoi naisen jalat ja kädet pakkausteipillä sekä tukki hänen suunsa hanskalla ja teipillä. Lopulta mies laittoi naisen kaulaan kaulahuivin, teippiä ja ATK-johdon. Tämän jälkeen hän kantoi naisen autoonsa.

Motiivikseen mies kertoi kuulustelussa tarvinneensa rahaa pelivelkojensa maksuun. Hän ajatteli, että jos hän kaappaa satunnaisen ihmisen, hän saattaisi saada pelivelkansa maksetuksi. Mies ryösti naiselta 140 euroa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi rikoksentekijän törkeästä vapaudenriistosta, ryöstöstä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen. Vahingonkorvauksia Azisehille tuomittiin maksettavaksi 11 000 euroa ja väkivaltaisesti vastustamalleen poliisille 1 000 euroa.

Lähteet: MTV3, Helsingin Sanomat, Iltalehti

Aiheeseen liittyen: 15-vuotiaan seurakuntatytön raaka murha Tampereella

1 KOMMENTTI

Comments are closed.