Koti Uutisia Afrikkalaislauma hakkasi 14-vuotiaan teho-osastolle Australiassa

Afrikkalaislauma hakkasi 14-vuotiaan teho-osastolle Australiassa

5

Valkoinen poika joutui viikonloppuna rajun monikulttuurihyökkäyksen kohteeksi Australian Melbournessa. Noin kahdenkymmenen afrikkalaisen maahanmuuttajan joukko pahoinpiteli ja viilteli puukolla 14-vuotiasta Ben Phillipsiä, kun tämä oli saattamassa tyttöä kotiin juhlista.

Ben Phillips on yhä sairaalassa hyökkäyksen jäljiltä.
Ben Phillips on yhä sairaalassa hyökkäyksen jäljiltä.

Australialaisnuoret olivat kokoontuneet juhliin Cranbournen kaupunginosaan Melbournessa. Jossain vaiheessa iltaa afrikkalaisista maahanmuuttajista koostunut joukko yritti päästä kuokkavieraiksi bileisiin, mutta tämä ei onnistunut. Tästä suivaantuneina afrikkalaiset jäivät lähistölle odottelemaan, että he voisivat kostaa torjutuksi tulemisen.

Noin kymmenen minuuttia myöhemmin 14-vuotias Ben Phillips poistui juhlista ja lähti saattamaan siellä ollutta 16-vuotiasta Jacinta Westonia kotiin, kun kaksikymmentä afrikkalaista tuli haastamaan riitaa. Lyhyen keskustelun jälkeen hyökkääjät kävivät joukolla pojan kimppuun lyöden ja potkien häntä vielä tämän ollessa maassa. Pahoinpitelijät myös puukottivat uhriaan neljä kertaa selkään lävistäen molemmat keuhkot.

Phillipsin ystäviä, jotka soittivat ambulanssin.
Phillipsin ystäviä, jotka soittivat ambulanssin.

Hyökkääjien poistuttua Phillips kannettiin takaisin taloon, jossa juhlat järjestettiin, ja ystävät pitivät häntä tajuissaan ambulanssin saapumiseen asti. Tällä hetkellä Phillips on sairaalassa ja hänen tilansa on vakaa, mutta vakava.

Juhlien 18-vuotiaan järjestäjän mukaan kaikki oli hyvin ja tunnelma oli mukava ennen ei-toivottujen vieraiden saapumista.

 

Lähteet: Herald Sun, TopConservativeNews.com

5 KOMMENTIT

  1. Otsikossa “painovirhe”? APINALAUMA? Tällaiset siioninmaan sikalaan, sinne ne kuuluu. Tai kettinki ja rekisteriotteeseen omistajamuutos: Tämän “apurin” omistaa Mr White.

  2. Siis lähes tapetaan joku, koska ei päästä kuokkimaan toisten juhliin? Ihmetyttää tuollainen käytös.

  3. Joku hurskasteleva antirasisti tietenkin miettii että kaikki olisi mennyt paremmin jos olisivat päästäneet nuoret juhliin mukaan. Onhan näitä esimerkkejä että talo palanut, neljästä viiteen vierasta herää raiskattuna ja loput hakattuna.

    Kaunis ajatus elää sopusoinnussa keskenään mutta tämä vain ei toimi käytännössä. Kommunismikin on ajatuksena hyvä mutta se toimii tosieämässä vain niin helvetin huonosti.

Comments are closed.