Koti Uutisia Pohjoismaat Afrikkalaisia naisia pakotettiin prostituutioon Malmössä voodoon uhalla

Afrikkalaisia naisia pakotettiin prostituutioon Malmössä voodoon uhalla

6
Gede ceremony in Brooklyn, NY

Kaksi afrikkalaista on saanut tuomion Ruotsissa, koska he pakottivat naisia prostituutioon uhkaamalla heitä voodoolla. Tuomitut Peter Chibuzo Iwuchukwu ja Rosemary Oamen toimivat tuomion mukaan sutenööreinä Malmössä sijaitsevassa lähiössä.

Sutenöörien toiminta nousi pinnalle sen jälkeen kun poliisi alkoi epäillä, että eräässä asunnossa myytiin seksiä. Koska seksin ostaminen on Ruotsissa laitonta, päätti poliisi tehdä vierailun asuntoon. Kun poliisit soittivat ovikelloa, tuli ovelle vähiin vaatteisiin pukeutunut nainen. Hänen lisäkseen asunnossa olivat hänen kaksi lastaan sekä Rosemary Oamen.

Poliisi suoritti paikalla kotietsinnän, minkä jälkeen asia eteni oikeuteen. Tuomiossa tulee ilmi, että prostituoidut naiset olivat joutuneet suorittamaan niin sanotun juju-rituaalin Afrikassa ennen lähtöään Ruotsiin. Juju-rituaali on eräänlainen voodoon afrikkalainen versio. Rituaali suoritettiin naisille, jotta he peloissaan hyväksyisivät elinikäisen velan salakuljettajilleen, jotka toivat heidät Ruotsiin. Tätä juju-rituaalia on sittemmin käytetty naisia vastaan pelottelemalla heitä tottelemaan ja myymään itseään.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Mikähän oli sutenöörineekereiden tuomio? Ehdollinen “tuomio” varmaan juju-voodoon pelossa. 🙂

  2. Ja kuvastaa hyvin kohderyhmän älykkyyttä kun ihan voodoon pelossa pitää myydä persettä.

  3. Rassismia, stereotypiaa etc eihän iloiset afrikkalaistaustaiset sivistyneinä ihmisinä ole alttiita okkultismille.

Comments are closed.