Koti Uutisia Ulkomaat Afrikkalaiset homoeroottisessa yhteiskuvassa Ranskan presidentin kanssa – heistä toinen syytettynä huumerikoksista

Afrikkalaiset homoeroottisessa yhteiskuvassa Ranskan presidentin kanssa – heistä toinen syytettynä huumerikoksista

6

Ranskan presidentti Emmanuel Macron vieraili vastikään Saint Martinin saarella Ranskan Karibialla, missä hän päätti poseerata kahden vähäpukeisen afrikkalaisen kanssa. Homoeroottiset kuvat levisivät pian ympäri nettiä, ja niistä tuli sekä meemien että keskusteluiden aihe. Lisää keskustelua herätti se, että toinen kuvan afrikkalaisista on kovan luokan rikollinen, joka oli juuri päässyt vapaaksi istuttuaan vankeusrangaistuksensa pankkiryöstöstä.

Macron vastaanotti myös vahvaa sisäistä kritiikkiä maan poliittiselta oppositiolta. Kansallisen liittouman (ent. Kansallinen rintama) puoluejohtaja Marine Le Pen kirjoitti Twitteriin: Emme löydä edes sanoja kuvaamaan pöyristystämme. Ranska ei todellakaan ansaitse tätä, tämä on anteeksiantamatonta.”

Macron puolusti kuitenkin poseeraamistaan afrikkalaisen pankkiryöstäjän kanssa sanomalla, että hän “rakastaa kaikkia tasavallan lapsia heidän aiemmista virheistään huolimatta”. Pankkiryöstäjä on nyt pidätetty uudelleen, ja häntä epäillään tällä kertaa huumerikoksista. Poliisi teki hänen luonaan kotietsinnän samaan aikaan kun hänen asunnollaan olivat käynnissä jonkinlaiset juhlat. Hän yritti paeta ratsian aikana asunnostaan ja löi poliisia. Asunnosta löydettiin marihuanaa, ja keskiviikkona mies tuomittiin kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen väkivaltaisesta vastarinnasta ja huumeiden myymisestä.

Lähteet: Nordfront, Breitbart

6 KOMMENTIT

  1. Macron onkin huora. Käynyt panettamassa itseään joka reikään. Rakastaa tasavallan elukoiden spermaa ja rikastumista.

  2. Pariisin bulevardilehdissä kirjoitettiin presidentin vaalien alla että kehdonryöstäjä on vain semmoinen homomummo eli siipimummo ja ranskan yleisradion radio2 johtajan kanssa mentäisiin härkäparissa. Eikö tuo jotain kertonut paljonko meni veronmaksajien rahoja herran toalettilaukun ylläpitoon parissa kuukaudessa.

    • Tämä voisi hyvinkin selittää monta asiaa. Nimittäin sen miksi se esiintyy muumion kanssa. Viedään huomio pois itse asiasta.

      Muistan toisenkin presidenttiparin jonka liitto on lumeliitto. Ja mies heilasteli 50 miehen kanssa jolla oli kaksi lasta. Vai olikos niitä kolme?

  3. Miksi se rakkaus ei näkynyt silloin kun valkoinen lapsi ei muistanut puhutella tota herra presidentiksi?

Comments are closed.