Koti Uutisia Afrikkalaiset eivät ole tervetulleita Israeliin

Afrikkalaiset eivät ole tervetulleita Israeliin

0

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on tehnyt lupauksen kymmenientuhansien afrikkalaisten maahanmuuttajien lähettämisestä takaisin kotimaihinsa vierailtuaan äskettäin Egyptin puoleisella rajalla, jonne on pystytty raja-aita maahanmuuton pysäyttämiseksi.

Noin 60 000 laitonta maahanmuuttajaa, tai “soluttautujaa”, kuten maan sisäministeri on kutsunut heitä, on tullut viime vuosien aikana Israelin rajojen yli. Hän raportoi, että he ovat nyt onnistuneet pysäyttämään laittoman maahanmuuton Afrikasta viimeisen seitsemän kuukauden aikana ja he tulevat nyt aloittamaan maahanmuuttajien palauttamisen näiden lähtömaihin.

Nordfront on aiemmin raportoinut, kuinka Israel kohtelee pakolaisia, jotka ovat tulleet maahan. Vaikka monet juutalaiset puhuvat Euroopan maiden maahanmuuton puolesta, kohtaavat pakolaiset Israelissa päivittäin uhkauksia ja väkivaltaa. Muun muassa palopommeja on heitetty turvapaikanhakijoiden majapaikkoihin.

Maan sisäministeri Eli Yishai on eräässä lausunnossaan todennut, että afrikkalaiset tulisi sijoittaa vankileireille, kun taas toinen parlamentin jäsen haluaisi kaikki laittomasti maahan tulevat ammuttavan, vaikka kyse olisi “ruotsalaisesta turistista”.

Nordfront.se