Koti Uutisia Luonto Afrikkalainen potki koiraa kohtalokkain seurauksin Espanjassa

Afrikkalainen potki koiraa kohtalokkain seurauksin Espanjassa

9

Aamuyöstä syyskuun 12. päivä poliisit tapasivat tuskissaan huutaneen senegalilaisen miehen Espanjan Reusissa. Poliisin saapuessa katsomaan tilannetta afrikkalainen piti kiinni haaroistaan ja huusi kivusta.

Paikallinen asukas kertoi viranomaisille, että mies oli haavoittunut juuri ennen heidän saapumistaan. Todistajien mukaan mies potki koiraa, joka päätti luonnollisesti kostaa eläinrääkkäyksen. Koira iski hampaansa kiinni miehen penikseen ja sen jälkeen puri tätä vielä kädestä, kun mies yritti kädellään repiä koiraa irti.

Mies vietiin ensin Sant Joan de Reusin sairaalaan, mutta siellä todettiin vammojen vakavuus, jolloin mies siirrettiin vaativampaa leikkaushoitoa tarjoavaan Joan XXIII -sairaalaan.

Lähde: Voice of Europe

9 KOMMENTIT

  1. “Paree heppi koiran suussa kuin vääräuskoisen naisen haaroissa” on uusi senegalilainen sananlasku. Mistä lie saanut alkunsa?

  2. 1,5 vuoden ikäinen kääpiöpinserityttöni tunnistaa neekerit. Sama piirre huomattu muistakin saksalaisista roduista. Koirallani on vahva kroppa verrattuna muihin pieniin koiriin. Voipi kääkän purema ollakin sattuakin jos yrittää kasvoista tai peniksestä purra. On kuin omistaisin pienen dobermannin.

  3. Ihan oikeaa kohtelua kumihuulelle. Mahdetaanko nyt tämä “rasistinen” koira lopettaa “väärän purennan” vuoksi.
    Kerrankin neekeri sai sinne minne neekeri juuri tarvitsee saada. Nussivathan vähemmän loisia Euroopan elätettäväksi.

Comments are closed.