Koti Uutisia Afrikkalainen joukkoraiskausjengi kiinni Ruotsissa

Afrikkalainen joukkoraiskausjengi kiinni Ruotsissa

0

Ruotsin poliisi sai kiinni DNA-näytteiden avulla kolme afrikkalaista miestä selvittäessään raakaa joukkoraiskausta Ruotsissa viime vuoden lokakuulta.

(Kuvituskuva)
(Kuvituskuva)

Kolme afrikkalaista miestä joutui syytteeseen eilen epäiltyinä naisen joukkoraiskauksesta Ludvikan keskustassa sijaitsevan ravintolan ulkopuolella. Julma joukkoraiskaus tapahtui viime vuoden lokakuussa, ja syytteessä on nyt kolme afrikkalaista miestä.

Aluksi raa’asta raiskauksesta epäiltyinä olivat 29-vuotias Yohanes Girmay Berhe ja 24-vuotias Mulugeta Teklemariam Tekle, jotka pidätettiin 22. tammikuuta 2016. Kuukautta myöhemmin kolmas afrikkalainen saatiin kiinni, mutta hänen henkilöllisyytensä ei ole vielä tiedossa.

Varsinainen joukkoraiskaus tapahtui 17. lokakuuta, kun afrikkalaiset päättivät yhteistuumin pakottaa naisen yhdyntään. DT.se-sivuston mukaan syyttäjä vaatii miesten maastakarkotusta. Kaikki kolme kieltävät syyllisyytensä.

Poliisi sai miehet kiinni DNA-näytteiden avulla. Jo aikaisemmin alueella oli tapahtunut systemaattista naisten seksuaalista häirintää Keski-Ludvikan pubeissa ja niiden ulkopuolella.

Lähteet: Uber Uutiset, Exponerat, DT, Fria Tider