Koti Artikkelit Kansanmurha Afrikaanerit yrittävät aloittaa neuvotteluja omasta valtiosta

Afrikaanerit yrittävät aloittaa neuvotteluja omasta valtiosta

5

Pretoriassa, Etelä-Afrikassa toimiva afrikaanerien oikeuksia ajava järjestö Boer-Afrikaner Volksraad lähetti äskettäin maan hallitukselle kirjallisen vaatimuksen afrikaanerien oikeudesta itsehallintoalueeseen. Etelä-Afrikan musta kommunistijohto on suostunut pitämään neuvottelut elokuun puolivälissä, ja Boer-Afrikaner Volksraadin puhemiehen Andries Breytenbachin mukaan niissä on läsnä joko presidentti Jacob Zuma, hänen sijaisensa Cyril Ramaphosa tai molemmat. Boer-Afrikaner Volksraad näkee neuvottelut “askeleena eteenpäin kohti itsehallintoa rauhanomaisin keinoin”.

“Afrikaanerit ovat ainutlaatuinen kansa, ja me olemme taistelleet oikeudesta saada itsehallinto viimeiset kaksi vuosikymmentä. Näemme hallituksen halukkuuden keskustella kanssamme positiivisessa valossa. Kirjeessä, jonka vastaanotimme hallitukselta 17. heinäkuuta, sanottiin hallituksen päättäneen ratkaista tämän asian mieluummin neuvottelujen kuin käräjöinnin kautta”, Breytenbach sanoi eteläafrikkalaismedialle keskiviikkona.

Breytenbach ei voinut antaa tiedotusvälineille tarkkaa Boer-Afrikaner Volksraadin jäsenlukua. Hän sanoi, että mahdollinen äänestys asiasta afrikaaneriväestön keskuudessa tukisi hallituksen kanssa käytäviä neuvotteluja.

“Haluamme oman maan, jossa voimme päättää omista asioistamme. Meillä oli itsehallinto ennen vuotta 1994, mutta sitten menetimme sen kaiken. Olemme vähemmistö eikä meillä ole vaikutusvaltaa Etelä-Afrikan poliittiseen kehitykseen. Jos saamme oikeuden itsehallintoalueeseen, olisimme lujittava tekijä koko Etelä-Afrikalle”, Breytenbach jatkoi.

Lähde: IOL News

5 KOMMENTIT

 1. Kannattaakohan tämä? Taloudellisesti tod. näk. kantaisivat muuta Etelä-Afrikkaa taakkanaan. Afrikaanereiden etninen ja geneettinen perimä olisi kuitenkin turvattu. Itsenäisyyttä kohti on mentävä, jos oma itsehallintoalue saadaan. Eikös Etelä-Afrikka muutenkin ole jo rotusodan partaalla?

  • Ehdottomasti kannattaa ja toivon hankkeelle kaikkea menestystä. Mitä tulee rotusotaan, niin tällä hetkellä mustat käyvät sotaa valkoisia vastaan, mutta ei toisin päin. Eli jonkinlainen yksipuolinen sota (tai kansanmurha) käynnissä.

   • Tässä vaiheessa pitää ottaa huomioon, että Etelä-Afrikan “heimot” ovat kansoja. Luin taannoin Kansallisen artikkelin AWB:n aktivistista. Siinä mainittiin Xhosien ja Zulujen ottavan välillä väkivaltaisesti yhteen. Molemmilla on eri kieli ja hieman eri kulttuuri.

 2. Valkoinen itsenäinen valtio myös Etelä-Afrikkaan. Yhdysvalloissa ja Kanadassahan on jo hieman samantapaista liikehdintää. Tämä on erittäin toivottavaa!

  Ajatelkaapa jos jonnekkin onnistutaan perustamaan valkoinen valtio, sinne alkaa olemaan tunkua kautta valkoisen maailman. Maailmassa on noin 700 miljoona valkoista, joku voi kaivaa ihan tarkan luvun. Jos 700 miljoonasta vain 2% haluaa muuttaa valkoiseen valtioon, heitä on yhteensä 14 miljoonaa. Tuollaisellakin väestöllä motivoituneita rotutietoisia valkoisia voidaan turvata valtion toiminta sotilaallisesti ja taloudellisesti. Kyse onkin sitten vain valtio pinta-alasta, ilmastosta ja luonnonvaroista.

  Tilanteen jatkuvasti pahentuessa vanhoissa valkoisissa valtioissa, on hyvin todennäköistä, että jopa 20-30% eli 140-210 miljoonaa valkoista haluaa muuttaa uuteen valkoiseen kotimaahan. Tällöin kyseessä alkaa olla jo supervalta. Kun huomioi, että kyse on rodullisesti tietoisesta ja motivoituneesta valkoisesta väestöstä on supervallan taloudellinen ja sotilaallinen merkitys globaalisti niin suuri, että valkoisen rodun tulevaisuus on turvattu. Edellytyksenä on sitten vain jo mainitut luonnonvarat.

  Jos yhden valkoisen valtion pinta-ala ja/tai luonnonvarat ja ilmasto ei riitä ylläpitämään kaikkia halukkaita valkoisia uudisasukkaista, on tietenkin vaihtoehtona lukuisat pienemmät valkoiset valtiot ympäri maailmaa, jotka toteuttavat sotilaallista ja taloudellista yhteistyötä yhteisen valkoisen tulevaisuuden eteen.

  Toki meidän on pyrittävä taistelemaan vielä osittain hallussamme olevissa valkoisissa kotimaissamme, mutta tuo tulevaisuuden valkoinen valtio tai jopa supervalta voi olla saareke, jonka avulla valkoisen rodun tulevaisuus turvataan ja jota myöhemmin käytetään menetettyjen valkoisten kotimaiden haltuunottoon.

  ..jatkuu seuraavassa viestissä….

 3. …jatkoa edellisestä viestistä….

  Tässä Yhdysvaltojen luoteis-osiin suunnitteilla oleva valkoinen valtio
  http://northwestfront.org
  http://en.wikipedia.org/wiki/Northwest_Territorial_Imperative

  Tavoitteena on saada aikaan valtio, johon kuuluu ainakin nykyiset vielä pääosin valkoiset Yhdysvaltain osavaltiot Idaho, Oregon, Washington ja Montanan länsiosat. Lisäksi mukana suunnitelmissa on myös Alaska, Californian pohjoisin kolmannes sekä Wyoming. Lisäksi Kanadan puolelta mukaan toivotaan Brittiläistä Kolumbiaa ja Albertaa.

  Tälläisella valtiolla on jo ainekset kasassa supervallaksi.

  Tästä aiheesta voi keskustella enemmänkin. Aihetta on kirjoitukseen ja jopa kirjoitussarjaan. Pitääpä tutkia aihetta enemmän. Ehdotuksia otetaan otetaan vastaa. Yhteistyötä tarvitaan.

Comments are closed.