Koti Uutisia Afgaaniseksuaalirikollinen sijoitettiin Göteborgin saaristoon – äärivasemmisto painostaa ihmisiä hiljaisiksi

Afgaaniseksuaalirikollinen sijoitettiin Göteborgin saaristoon – äärivasemmisto painostaa ihmisiä hiljaisiksi

2

Viime vuoden marraskuussa Ruotsiin “yksin saapunut pakolaislapsi” lähti yhdessä kahden ystävänsä kanssa seuraamaan kahta bussista pois hypännyttä tyttöä Länsi-Frölundassa tarkoituksenaan hyökätä tyttöjen kimppuun ja raiskata tytöistä ainakin toinen. Tyttöjen onnistui kuitenkin paeta tilanteesta ja hälyttää poliisi sekä valvontakameroiden avulla osoittaa poliisille tekijän.

Siitä huolimatta, että rotumuukalainen lähes onnistui aggressiivisessa hyökkäyksessään, hänet tuomittiin vain seksuaalisesta ahdistelusta. Seksuaalirikollinen afgaani sijoitettiin vastikään entisestä frölundalaisesta “pakolaislasten” vastaanottokeskuksesta uuteen asumisyksikköön Hönöön Öckerön kuntaan, joka sijaitsee Göteborgin pohjoissaaristossa.

Saaren asukkailla, jotka ovat saaneet tietää afgaaniseksuaalirikollisen kuljeskelevan samoja reittejä tytärtensä kanssa, on kuitenkin hyvin erilaisia mielipiteitä siitä, kuinka asiaa tulisi käsitellä. Nyheter Idag keskusteli hönöläisten kanssa, ja jotkut heistä eivät uskalla puhua aiheesta ollenkaan; kunnassa on äärivasemmistolaisia, jotka eivät suvaitse oppositiomielisiä lausuntoja pääsevän julkisuuteen. Aiemmin jopa paikalliset ruotsidemokraatit joutuivat attentaatin kohteeksi kommentoituaan tilannetta maahanmuuttokriittisestä näkökulmasta.

Martin Karlsson, yksi saaren huolestuneista isistä, uskalsi kuitenkin ilmaista kritiikkinsä ruotsalaisesta pakolaispolitiikasta Nyheter Idagille: “Tämä ei todellakaan ole hyvä juttu”, sanoi teini-ikäisen tytön isä Karlsson ja jatkoi: “Tuollaiset tulisi laittaa telkien taakse, piste. Jos joku tuomitaan seksuaalirikoksista, hänet tulee teljetä ja sitten karkottaa maasta.”

Jää nähtäväksi, kuinka Hönön teinityttöjen ja hiljaisiksi painostettujen saarelaisten lopulta käy.

 

Lähteet: Nordfront.se, Nyheter Idag

2 KOMMENTIT

  1. Afgaaniseksuaalirikollinen kastroitava kirurgisesti! Mora heilumaan…!

  2. Joopa, joo. Ja Suomessa ei olla juurikaan tuosta jäljessä. Isänmaallisten ruotsalaisten nuorten miesten pitäisi käydä kotiseutumatkalla Ruotsin kauniissa saaristossa tekemässä “havaintoja” ilmapiiristä. Kommareille on luettava lakia kuten Lapuan Liike aikanaan teki. Kommarit ovat aktiivisesti unohtaneet sen miksi Lapuan Liike alkujaan syntyi ja lähti liikkeelle Pohjanmaalta. 1930-luvulla kommunistit pysäyttivät lakollaan laivojen lastaamisen ja purkamisen tarkoituksenaan rampauttaa nuoren valtion talouselämän ja elintärkeän ulkomaankaupan, jolla köyhä maa hankki tuiki tärkeää ulkomaan valuuttaa. Suomi oli tuolloin vahvasti agraari-yhteiskunta, jossa teollistuminen oli vielä heikkoa ja kehittymätöntä sekä pienuutensa vuoksi kilpailukyvyltään heikossa asemassa pitkälle kehittyneimpien kilpailijamaidensa rinnalla. Kommunistit aikoivat laittaa Suomen polvilleen ja tehdä vallankumousta Isä Aurinkoisen paratiisiin liittymisen edistämiseksi ja Suomen itsenäisyyden tuhoamiseksi. Tälläistä menoa ei Pohjanmaalla kauaa katsottu vaan isännät ja muutkin miehet lähtivät helsinkiin purkamaan kommunistien lakkoa. Perille päästyään Pohjanmaan miehet ottivat kommareita pershankurasta kiinni ja heittivät nämä “tuotannontekijät” huitsin Helvettiin ja puhdistvat sataman työhaluttomista aineksista putipuhtaaksi. Sen jälkeen Lapuan miehet käärivät hihansa ja ryhtyivät itse hommiin satamassa hoitamaan laivojen lastaamista ja purkamista. Ja kas kummaa vienti lähti vetämään ja niin ulkomaiset laivat kuin suomalaisetkin paatit pääsivät lähtemään määränpäihinsä viemään suomalaista laatu vientituotteita maailmalle, josta maksettiin riihikuivaa dollareita valtion kassaan, josta taas kustannettiin isänmaan teiden, siltojen, laivaväylien, laivojen, vetureitten, sairaaloiden, koulujen… etc. etc rakentaminen sekä vielä yritettiin antaa edes muutama killinki sosiaaliavustuksiin ja lasten rokotuksiin, vaikka tuohon aikaan oltiin nollapisteessä siitä, miksi Suomen sosiaaliturva kehittyi 1970-luvulle.

Comments are closed.