Koti Uutisia “Afgaanipakolaislapsi” tuli Ruotsiin ja raiskasi saman tien 15-vuotiaan

“Afgaanipakolaislapsi” tuli Ruotsiin ja raiskasi saman tien 15-vuotiaan

0
UK_afgaanimiehia
(Kuvituskuva)

Afgaani tuli Ruotsiin viime vuoden lopulla “yksin saapuneena pakolaislapsena” ja jätti turvapaikkahakemuksen. Seuraavana päivänä hänet pidätettiin raiskauksesta, kertoo Fria Tider.

Ikätestit osoittavat, että lapseksi itseään väittänyt afganistanilainen turvapaikanhakija on täysi-ikäinen mies. Silti hänet sijoitettiin asumaan lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön.

Mies oli katsonut yhdessä 15-vuotiaan tytön ja henkilökunnan kanssa Idols-ohjelmaa televisiosta joulukuussa. Kun henkilökunta poistui paikalta, mies jäi yksin tytön kanssa, jolloin hän kävi välittömästi tytön kimppuun. Kun henkilökunta palasi takaisin, afgaani oli raiskaamassa tyttöä, joka itki suureen ääneen. Ennen raiskausta tyttö oli kertonut henkilökunnalle, että mies tuli häntä niin lähelle, että se tuntui epämiellyttävältä.

Tapauksen tutkinnan yhteydessä afgaanille tehtiin ikätesti purukalustosta. Sen mukaan hän ei ollut alaikäinen 16-vuotias poika, vaan suurella todennäköisyydellä “yli 19,2-vuotias”. Afgaani tuomittiin psykiatriseen vankisairaalaan ja sen jälkeen karkotettavaksi.

Raiskauksen jälkeen henkisistä haasteista muutenkin kärsinyt tyttö on nähnyt painajaisunia ja kokenut ahdistustiloja. Hän ei ole raiskauksen jälkeen kyennyt käymään koulua.

Lähde: MV-lehti