Koti Uutisia Sionismi AfD-puolueen nuorisojärjestö Saksan tiedustelupalvelu tähtäimessä

AfD-puolueen nuorisojärjestö Saksan tiedustelupalvelu tähtäimessä

4
Saksan demokraattinen tasavalta DDR – yksi monista historian aikana näkemistämme “demokraattisista” yhteiskunnista.

Saksan kansallismielisen AfD-puolueen nuorisojärjestö Junge Alternative on päätynyt maan tiedustelupalvelun syyniin. Nuorisojärjestön ohella myös emopuolueen “radikaalit” päätyvät tiedustelupalvelun tarkkailun alle. Tämän lisäksi koko puolueen tarkkailua harkitaan.

Verfassungsschutz on Saksan sisäinen tiedustelujärjestö, jonka tehtävänä on suojella Saksan vapaata demokraattista yhteiskuntajärjestystä. Saksassa, kuten muuallakin Euroopassa, vapaa demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä tarkoittaa sitä, että vain määrätyt mielipiteet ja puolueet ovat tervetulleita.

Sionistisesta projektista tiedotti tiedustelupalvelun johtaja Thomas Haldenwang tiistaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Haldenwangin mukaan nuorisojärjestö on ollut erityisen vihamielinen muslimeja vastaan.

Päätös on myös saanut suurta kannatusta. Muun muassa kansainvälinen Auschwitz-komitea on erittäin tyytyväinen päätökseen.

Jopa kansanedustajat, jotka normaalisti nauttivat koskemattomuudesta, saattavat päätyä tarkkailun alle.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Mutta nämä vainon alle päätyvät nauttivat suurta kannatusta ja sehä se on Saksan (((hallitukselle))) kaikista pahinta.

  2. Koivulaaksoa, Brunilaa ja Li’tä voisi hieman kurittaa, jos vastaan tulevat. En tosin pyöri Flow-festareilla enkä HIVsingissä muutenkaan. Runopoikia ja paskapärstiä pataan.

Comments are closed.