Koti Uutisia AfD-puolueen eduskuntavaaliehdokas: “Merkel on sika, jonka tehtävä on pitää Saksa alistettuna”

AfD-puolueen eduskuntavaaliehdokas: “Merkel on sika, jonka tehtävä on pitää Saksa alistettuna”

5
Alice Weidel.

Saksassa järjestetään eduskuntavaalit 24. syyskuuta, ja maahanmuuttokriittisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen eli AfD:n kärkiehdokas on 38-vuotias Alice Weidel.

Saksalaislehti Die Welt väittää saaneensa haltuunsa sähköpostin, jossa Weidel ilmaisi vahvan inhonsa Saksan poliittisia vallanpitäjiä kohtaan. Sähköpostissa lukee muun muassa seuraavaa:

“Nämä siat [Angela Merkel ja hänen hallituksensa] eivät ole mitään muuta kuin toisen maailmansodan voittajien, liittoutuneiden, sätkynukkeja. Heidän tehtävänään on pitää Saksan kansa alistettuna ja saada aikaan sisällissota suurkaupungeissa päästämällä niihin loputtomat määrät ulkomaalaisia.”

Sähköpostissa Weidel kirjoitti “kulttuurillisesti vieraiden kansojen” kuten arabien ja romanien olevan ongelma ja ettei Saksa ole itsenäinen valtio. Sähköpostin väitetään olevan vuodelta 2013, jolloin Weidel ei vielä ollut AfD:n jäsen. Weidel kiistää omasta puolestaan kirjoittaneensa sähköpostin ja kutsuu sitä “lokauskampanjaksi”.

Weidel on liikenainen, jolla on kosmopoliittinen tausta. Hän aloitti uransa maailman mahtavimman ja häikäilemättömimmän juutalaisomisteisen pankin Goldman Sachsin palkkalistoilla. Tämän jälkeen hän työskenteli talousinstituutti Allianz Global Investorsille Frankfurtissa sekä pankkimaailman parissa Kiinassa, missä hän asui kuusi vuotta. Weidel omistaa Saksan-asuntonsa lisäksi toisen asunnon Sveitsissä, jonne hänen arvellaan maksavan veronsa. Weidel on avoimesti lesbo ja hänellä on kaksi lasta kumppaninsa, elokuvatuottaja Sarah Bossardin kanssa.

 

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

5 KOMMENTIT

  1. Sellainen koukkunokka “ääri-oikeisto”puolueen kärjessä. Tämän lisäksi kyseinen naikkonen on mm. maksanut pimeästi syyrilaispakolaiselle siitä, että tämä on siivonnut Weidelin kämpän. Tämä puolue on täysin persuihin/siniseen tulevaisuuteen tai SD:hen verrattavissa. Sionistien johtamia puolueita. Der Dritte Wegissä näen Saksan puolueista ainoana potentiaalia.

  2. AfD on sionistinen valeoppositio. Aivan kuten Perussionistit / Sininen tulevaisuus / Ruotsidemokraatit jne.

    Eikö olekin erikoista kuinka Israelin reissun jälkeen persut hajosivat kahteen? Ja näin taas kustaan kansallismielisiä silmään ja varastetaan uudelleen neljäksi vuodeksi äänet, koska “tällä kertaa kaikki on erilailla, koska mestari on PJ ja suvakit pois puolueesta”.

    En väitä, että Israelissa olisi koukkunokat ohjeistaneet toimia näin, mutta väitän kuitenkin.

  3. Tämähän on se elefantti huoneessa, jonka kaikki kyllä tajuavat, mutta mistä ei saa missään tapauksessa puhua ääneen. Ei Yhdysvallat pidä Saksassa viittäkymmentätuhatta (+10k brittiä) sotilasta Venäjän uhkan vuoksi melkein kolme vuosikymmentä Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, vaan varmistaakseen sen, ettei Washingtonin satraappihallitusta ajeta alas väkivalloin Saksan kansan toimesta. Saksa on edelleen miehitetty maa, ja sitä miehittää Suuri Saatana.

Comments are closed.