Koti Uutisia Rikos AfD-politiikko raa’asti pahoinpidelty poliittisessa murhayrityksessä

AfD-politiikko raa’asti pahoinpidelty poliittisessa murhayrityksessä

14

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) poliitikko, Bremenin alueen puheenjohtaja ja Bundestagin eli liittopäivien edustaja Frank Magnitz pahoinpideltiin lähes kuoliaaksi, kun kolme hyökkääjää kävi hänen kimppuunsa Bremenin keskustassa maanantai-iltana.

66-vuotias Magnitz oli ulkona teatterin läheisyydessä Goetheplatzilla kolmen henkilön hyökätessä hänen kimppuunsa pesäpallomailoin aseistautuneina. Magnitzia myös potkittiin useamman kerran päähän. Pahoinpitely jatkui Magnitzin maatessa tajuttomana kadulla, kunnes saksalainen rakennusmies puuttui tilanteeseen ja hätisti hyökkääjät pois.

AfD:n edustajat kutsuvat hyökkäystä “poliittiseksi murhayritykseksi”. He ovat kirjoittaneet puolueen Facebook-sivuille, että “tänään on musta päivä demokratialle Saksassa”. Magnitzin tila on vakava, ja häntä hoidetaan sairaalassa vakavista päävammoista. Bremenin poliisi ja syyttäjänvirasto ovat aloittaneet esitutkinnan murhan yrityksestä, ja he etsivät silminnäkijöitä tapahtumalle.

Monet poliitikot ovat esittäneet olevansa shokissa ja inhoavansa hyökkääjien tekoa Magnitzille. Esimerkiksi Saksan vihreiden poliitikko Cem Özdemir twiittasi tiistaiaamuna, että hän toivoo syyllisten pidätettävän ja tuomittavan pian.

Lähde: Nordfront

14 KOMMENTIT

 1. Ettei vaan olisi taas ollut mossad asialla. Aikaisemminkin vallanpitäjien edustajia on pahoinpidelty niin että on suoranainen ihme että he ovat hengissä. Eräs heistä on Christoph Hörstel joka hakattiin parkkihallissa niin että hän oli kolme viikkoa koomassa. Mutta vastustajien pahaksi onneksi selvisi. Mies on entinen Saksan armeijan kouluttaja ja lähi-idän asiantuntija. Siis, eri tavalla asiantuntija kuin suomalaiset “asiantuntojat”. Siksi hänen kommenttinsa “pankkimafiasta” ja “USA:n sala-armeijoista” eurooppalaisella maaperällä saivat tietyt tahot raivon valtaan. Ja kun mies pääsi sairaalasta, aloitti hän suunsa puhtaaksi puhumisen niin mama-merkelistä kuin Saksan nykyisestäkin tilanteeseta sekä pankkiirien kiimasta vetää käteinen raha pois markkinoilta.

  https://www.youtube.com/watch?v=ABlYM_iJzjg&feature=youtu.be

  Kaverin nimellä kun hakee ja laittaa perään vuosiluvun, esim. 2015, niin löytään sen vuoden videoita. Ja jos katsoo mitä kaikkea hän on käsitellyt haastatteluissaan, saa hyvän käsityksen miksi hänetkin koitettiin murhata.

 2. No voi nyyh. Kansanpetturi saa turpaansa, ihan oikein! Tälläisiä uutisia kun kuulisi hölmölästä.

  • Millä tavalla Frank Magnitz on kansanpetturi? Tiedätkö edes kuka Magnitz on? Onko hän toiminut aktiivisesti saksalaisia vastaan vai perustatko typerän kommenttisi vain sille, että tämä on sionistisessa puolueessa?

  • Sitten parahin Jussi lähtee vain pahoinpitelemään perussuomalaisia, reformeja ym. shalom-porukkaa. Eihän tuollainen istuallaan kuseva finninaama mihinkään pysty. Revit täällä sitä typerää turpaasi, vaikkei järki riitä siihenkään.

   • Mene sinä takaisin sinne mikä-mikä maahas poltteleen niitä vastaanottokeskuksia. Vajakki

    • Eli siis kommenttisi oli vain todella typerä. Jos ihannoit noin avoimesti ihmisten hakkaamista ja tappamista ilman mitään järkevää perustetta, niin toivottavasti sinulla ei ole sijaa kansallissosialistisessa liikkeessä.

     • Sinun paikkasi taitaa enemmän olla EV Perussuomalaisissa. Enkä ihannoi tai kannusta ketään väkivaltaan, koska sehän olisi rikos, mutta esimerkkinä: ei minua kyllä haittaisi jos vaikka keltaliivit lynkkaisivat Ranskan presidentin. Tai Lähi-idässä antisionistinen vastarinta-akseli tekisi selvää roistovaltio Israelin johdosta. Sinulle se varmaan olisi kova paikka ja kyyneleet vaan valuisi. Eli sinun mielestäsi henkilöt jotka toimivat sionistisissa puolueissa eivät ole kansanpettureita??

     • Entäs EV, ihan vaan ajatusleikkinä. Mitä sinun mielestäsi pitäisi tehdä noille Oulun rotumuukalaisten pedofiiliringille? Onko silloinkin väkivalta väärin? Ajatellaan, että jos Suomi olisi kansallissosialistinen valtio ja sinulla olisi valta ja oikeus tehdä mitä lystää heille niin mitä tekisit?

     • Usko tähän (((demokratiaan))) on jo jäänyt taakse kauan sitten, kun tajusin oikean maailman menon. Nyt puhuttiin yhdestä henkilöstä, jonka nimi on Frank Magnitz. Mitä hän on tehnyt sinun mielestäsi, että ansaitsee törkeän pahoinpitelyn, joka olisi johtanut kuolemaan ellei sitä olisi pysäytetty? Onko ainoa syy, että tämä eläkeikäinen mies on “maahanmuuttokriittisessä” sionistisessa puolueessa? Potentiaalinen vaikuttaja, joka voitaisiin saattaa takaisin oikeille raiteille. Oliko tämä mies tosiaan ansainnut tämän kohtalon?

      Minulla ei ole mitään sympatiaa tuota Ranskan johdossa olevaa juutalaisten huoraa (jonka osalta toivon, että keltaliivit lynkkaavat tämän) tai terroristivaltio Israelia kohtaan, mutta sinä lähdit nyt viemään keskustelua ihan väärään suuntaan. Minä kannatan kuolemantuomiota niille, jotka sen ansaitsevat, kuten mm. kansanpetturit. Minä halveksun ylikaiken raiskareita ja pedofiileja ja mielellään veisin myös heiltä elämän, kuten ne ovat vieneet sen uhreiltaan.

      Kannatan oikeudenmukaisuutta, en todellakaan haluaisi yksin langettaa mielivaltaisia tuomioita perustuen silloiseen tunnetilaan.

     • No en tiedä onko nimenomaan kyseinen herra ansainnut tuon, mutta hei, mielestäni jos toimii sionisti -ja vihollispuolueessa niin silloin se tekee sinusta vihollisen. En tunne sympatiaa tuollaisia kohtaan. Saksan AfD on kuin Suomessa perusjuntit. Perusjuntit ovat vihollispuolue siinä missä muutkin valtapuolueet. Ja ei haittaisi pätkääkään jos joku pyörittelisi Halal-ahoa pitkin katuja. En kannusta edelleenkään ketään väkivaltaan. 😇

     • Eiköhän siellä ole AFD:kin riveissä ihan potentiaalista väkeä, kuten on niitä myös ilmaantunut persujenkin riveistä (ja persuista ulos heitettyjä). Veikkaampa että siellä on paljon oikeasti maahanmuuttokriittisiä rehtejä vaikuttajia, jotka on vaan ohjattava oikealle kansallismieliselle tielle. Puolueiden johdothan näissä kaikissa ovat umpi mätiä ja (((kontrolloituja))). Ei jokaista vastaantulijaa voi kääntää viholliseksi, ne tekevät myös saman silloin itsellesi.

 3. AFD:n omilla sivuilla puhutaan kyllä lankusta ei pesäpallomailoista sekä epäilystä että takana on Antifa.
  Frank Magnitz ol ipoistumassa teatterista jolloin hänen kimppuunsa hyökäsi kolme henkilöä.
  Hyökkäys keskeytyi ulkopuolisen tullessa väliin.

 4. Tämä on sitä Li Andersonin parempaa vasemmisto-väkivaltaa. Mitään muuta ulosteiden lisäksi ne eivät sitten saakkaan aikaiseksi. Onneksi ne eivät lisäänny.

Comments are closed.