Koti Uutisia Kotimaa Adressi: ei terroristeja Suomeen

Adressi: ei terroristeja Suomeen

8

Kansallismieliset keräävät nimiä adressiin, missä vaaditaan terroristien maahantulon kieltämistä. Suomen valtio pyrkii väkisin tuomaan terroristijärjestö ISISin riveihin matkanneita terroristeja Suomeen veronmaksajien kustannuksella. Esimerkiksi Suojelupoliisi on varoittanut näistä.

Kansallismielisten Liittouma-järjestö kerää nyt nimiä adressiin, joka toimitetaan sisäministerille. Adressin esittelytekstissä kerrotaan, että tänne raahattavat terroristit eivät edes ole suomalaisia.

Ensimmäiset tuhat nimeä tuli kasaan alle vuorokaudessa. Voit käydä allekirjoittamassa adressin täällä: https://www.adressit.com/ei_terroristeja_suomeen

8 KOMMENTIT

 1. Kun joku, niistä uskonnollisista räyhänhengistä tekee jonkun terroriteon, tai ihan vaan ahdistuneena puukotuksia kadulla…niin ei ihan heti löydy ketään, joka kantaisi “poliittisen vastuun” asiasta..joka itse asiassa ihan se ja sama…mitä edes on poliittinen vastuu ja miten se konkretisoituu koskaan uhrien hyväksi “Sori siitä”

  Minun mielestä jokaisen, joka menettää läheisensä, tai jonka läheinen joutuu tämän hulluuden uhriksi…tulisi mennä perimään velkoja päättäjien ja poliisijohtajien perheenjäseniltä.
  He tekevät päätöksiä, jotka vaarantavt lastemme ja vaimojemme elämän…potut pottuina… Hulluus loppuu vasta, kun päättäjät alkavat pelkäämään omien läheistensä puolesta..ei ennen.

  Ketään en yllytä, mutta näin tulen itse toimimaan

 2. Juutalaiset itse sanoivat jo kauan sitten että jokainen juutalainen poliitikko on aktivisti/terroristi kunhan otollinen hetki koittaa:

  “Juutalainen rabbiini J. L. Magnes lausui 1919 New Yorkissa pitämässään puheessa: »Vertailkaamme Saksan nykyistä tilannetta tilanteeseen Venäjällä: molemmissa maissa, on vallankumous vapauttanut luovat voimat. Olemme täynnä ihailua siitä, missä määrin juutalaiset epäröimättä ovat asettautuneet käytettäväksi uhrautuvaan työskentelyyn. Vallankumoukselliset, sosialistit, menshevikit, riippumattomat taikka vanhoillis-sosialistit, kutsuttakoon heitä miksi hyvänsä, kaikki he ovat juutalaisia ja kaikissa kumouksellisissa ryhmityksissä heitä on johtajina ja aktiivisina».

  Tämä lainaus on otettu Leon de Poneinsin kirjasta »Juutalaisuus ja Maailmanvallankumous», II osa, sivu 24, ja se osoittaa, että juutalaiset järjestelmällisesti pyrkivät eri puolueiden johtoon joko välillisesti taikka välittömästi, yhtyäkseen yhdeksi toimeenpanevaksi voimaksi silloin, kun tilanne näyttää otolliselta.

  Mikään länsimaisen kulttuurin yhteiskunta ei voisi nimittää niitä kumouksellisia voimia, joita tässä tarkoitetaan ja joiden toiminnan jäljillä (usein miljoonien) syyttömien ihmisten ruumiit viruvat ja poltettujen kotien rauniot savuavat, luoviksi voimiksi; siihen tarvitaan totisesti ennenkuulumatonta häikäilemättömyyttä.”

  • kansallisosialistissa saksassa juutalaiset oli aika heikoilla, joten sikspä ne ajat tunnetaa maailman suurrimmista valheista. vaikka harva nekin valheet tajuaa valheiksi. ehkä joskus valkoiset viisastuu ja näkee kulisseihin

 3. Allekirjoittaisin, mutta tietokone herjaa, että tarvittaisiin joku JavaScript. Sitä minulla ei ole ja ainoa tuntemani Java on taannoinen Jawa -moottoripyörä joita montakin 1960 -luvulla korjasin.

Comments are closed.