Koti Uutisia Adolf Hitler syntyi 124 vuotta sitten

Adolf Hitler syntyi 124 vuotta sitten

6

uk_adolf_hitler_124

Tänään on kulunut 124 vuotta kansallissosialismin tärkeimmän kehittäjän, Adolf Hitlerin, syntymästä. Hitler syntyi Braunau Am Innissä Itävalta-Unkarissa 20.4.1889.

Taisteluni-kirjassaan Hitler muistelee lapsuudenaikaansa lämmöllä. Hän vietti huomattavan osan ajastaan ulkona, tovereidensa kanssa väitellen ja kamppaillen. Hän kiinnostui myös jo varhain kansallisaatteesta ja etenkin eurooppalaisesta sotahistoriasta.

Maailmansotien jälkeen Braunaun saksalaisvastainen kaupunginjohto on pyrkinyt selvittämään, miten Hitlerin synnyinkoti saataisiin valjastettua mahdollisimman halventavaan käyttöön. Kaupunki on esimerkiksi suunnitellut rakennuttavansa taloon museon juutalaisten, romanien, homojen ja äärivasemmistolaisten kunniaksi.

Hitlerin menehdyttyäkin kansallissosialistit ovat perinteisesti juhlistaneet hänen ja Kolmannen valtakunnan muistoa huhtikuisin. Nykyeurooppalaisten näkökulmasta Hitlerin arvokkaimpiin saavutuksiin kuului vanhanaikaisen kansallisvaltionationalismin korvaaminen tieteeseen, biologiaan ja eugeniikkaan pohjautuvalla maailmankatsomuksella. Kansallissosialismin pyrkimyksenä on edelleen yhdistää kaikki valkoisten asuttamat valtiot voimakkaaksi kokonaisuudeksi palvelemaan rodun kehittämistä.

 
Aiheesta lisää:

Suuruuden mitta
Some Thoughts on Hitler
Forever and Ever

6 KOMMENTIT

 1. Mielestäni nykypäivän kansallissosialistien pitäisi päästää irti jo Hitler-palvonnasta ja kehittää jotain omaa.

  Hitler epäonnistui sotaretkillään minkä takia euroopasta on muuttumassa monikulttuurinen helvetti, mitä juhlittavaa miehessä siis on?

  • Osa Hitlerin kenraaleista valitettavasti eivät olleet kansallissosialisteja, vaan opportunisteja, oman edun tavoittelijoita ja kieroilijoita. Ei Hitleriä voi pitää ainoa syypäänä sodan tappioon, Saksassa oli muitakin kuin Hitler. Lisäksi sotaonnen kääntymiseen vaikuttivat muutkin tekijät, kuten Saksan epävarmat liittolaismaat, mm. Italia, joka aloitti hyökkäykset Pohjois-Afrikkaan, Balkanille ja Kreikkaan, ilmoittamatta näistä Hitlerille. Mussolinin operaatio Balkanille myöhästytti Operaatio Barbarasson alkamista toukokuulta (1941) kesäkuuhun. Edes Suomi Saksan kanssasotijana ei sitoutunut täysin Neuvostoliiton voittamiseen, vaan Mannerheim epäili alusta alkaen sodan menestystä. Jos viitsii tutustua joihinkin itärintaman saksalaisiin komentajiin, monista heistä tuli ahneita ja Ranskan valloittamiseen osallistunut saksalainen kenraali Walther von Brauchitsch halusi saada itselleen lisää nimeä haluamalla valloittaa Moskovan. Useat kenraalit antoivat Hitlerille sellaisia sotilaallisia lupauksia, joita he eivät voineet pitää. Eikä Hitleriä todellakaan voida pitää vastuussa Euroopan monikulttuurisoimisesta, ei Hitler tuonut afrikkalaisia tms. Eurooppaan. Eurooppalaisilla on mahdollisuudet päihittää monikulttuurismi, jos sitä todella haluavat. Kansojen tulee taistella säilymisensä puolesta. Jos eurooppalaiset antautuvat tässäkin taistelussa, ei heillä ole tulevaisuutta. Ei ole varaa olla menemättä loppuun saakka, muuten käy huonosti. Kyllä Euroopan monikulttuurisoimiseen vaikuttavat täysin muut tahot, kuin Hitler… Nämä “toiset tahot” ovat halunneet Euroopan kuolemaa jo kauan aikaa, Venäjästä heille tuli hyvä harjoituskenttä vuonna 1918. Oliko se tsaari Nikolai II vika, että 20 vuotta hänen teloittamisestaan, venäläisiä murhattiin 60 miljoonaa? Tai ukrainalaisia murhattiin kuusi miljoonaa? Syyttävä sormi kannattaa osoittaa sinne minne se kuuluukin, ei Hitleriä kohti. Parempi myös herätä todellisuuteen, kuin syyttää osin eurooppalaisten omasta saamattomuudesta Hitleriä.

 2. Uskollisuus kansallissosialismin oppi-isälle Adolf Hitlerille takaa voiton tulevaisuudessa!

  «I had the privilege of working for many years of my life under the greatest son my nation has brought forth in its thousand-year history. Even if I could, I would not wish to expunge this time from my life. I am happy to know that I have done my duty toward my people, my duty as a German, as a National Socialist, as a loyal follower of my Führer. I regret nothing.

  No matter what people may do, one day I shall stand before the judgment seat of God Eternal. I will answer to Him, and I know that He will absolve me.»

  -Rudolf Hess-

  Heil Hitler!

 3. Kunnia koko maailmanhistorian suurimmalle miehelle 124. syntymäpäivänä!
  Ottakaamme hänestä mallia!

Comments are closed.