Koti Uutisia Ulkomaat ADL kurottaa lonkeroitaan virtuaalimaailmaa kohti – vaatii pelipalveluja poistamaan vihapuheen alustoiltaan

ADL kurottaa lonkeroitaan virtuaalimaailmaa kohti – vaatii pelipalveluja poistamaan vihapuheen alustoiltaan

1

Anti Defamation Leaguen teknologian ja yhteiskunnan keskuksen avustava ohjaaja, Daniel Kelley vaatii verkkopelipalveluja pysäyttämään “vihapuheen” alustoiltaan samaan tapaan kuin sosiaaliset mediat ovat tehneet.

“Vihaa” virtuaalimaailmassa.

“Verkkopelit ovat sosiaalisia tiloja, joten vastuu siitä vihasta ja ahdistelusta, jotka tapahtuvat noissa tiloissa on yhtiöillä, jotka tekevät ne pelit.” Kelley sanoo.

Vihapuheen valvonta ja “bannien” jakaminen vihapuheeseen syyllistyneille pelaajille todennäköisesti toisi peliyhtiöille miljoonien kustannukset.

leo_frank
ADL:n taustat ovat juutalaisen suorittamassa raiskaus-murhassa.

ADL on juutalaisen B’nai B’rith:n (suom. Liiton Veljeskunta) perustama erittäin vaikutusvaltainen “syrjintää” vastaan taisteleva järjestö, joka perustettiin valkoisten miesten lynkattua Liiton Veljeskuntaan kuuluneen Leo Frankin tämän raiskattua ja murhattua 13-vuotiaan Mary Phaganin.

Lähde: GamesIndustry.biz

1 KOMMENTTI

  1. Kävin nopeasti vilkaisemassa ADL:n sivuja ja sellaista juutalaispropagandaa että. Ja tämä lausunto ”Verkkopelit ovat sosiaalisia tiloja, joten vastuu siitä vihasta ja ahdistelusta, jotka tapahtuvat noissa tiloissa on yhtiöillä, jotka tekevät ne pelit.” on kyllä täysin naurettava. Tavoitteenansa on heillä selvästi estää sananvapaus täysin internetissäkin, jotta “Vihapuhetta” ja muita kauheuksia ei pääsisi tapahtumaan. Videopeleistä tietenkin aloitetaan. Mutta tämä ei yllätä kun katsoo hetkeäkään ADL tai muita “Syrjinnän vastaisia” järjestöjä.

Comments are closed.