Koti Uutisia Kotimaa Abdirahim Hussein Mohamedia ei epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Abdirahim Hussein Mohamedia ei epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

7
Abdirahim Hussein Mohamed.

Toisin kuin kansallismieliset, pääsee rotumuukalainen SDP:n kaupunginvaltuutettu Abdirahim Hussein Mohamed kuin koira veräjästä rasistisista puheistaan huolimatta. Poliisi on nimittäin päättänyt, että Mohamed ei ole syyllistynyt ”viharikokseen” Twitterissä tekemissään kirjoituksissa, jossa hän kutsui suomalaisia rasisteiksi. Asiasta tiedotti Helsingin poliisi.

Poliisin tutkinnanjohtaja perustelee päätöstään sillä, että puolue, puolueen äänestäjät tai puolueen kannattajat eivät muodosta sellaista ryhmää, joka vakaumuksen, tai minkään muunkaan perusteen nojalla nauttisi kiihottamisrikossäännöksen tarjoamaa suojaa.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Näköjään kuitenkin nauttii, vai onko kyseessä erinomainen suojaväri ja kaiken torjuva nimi?
  Näin se polponkin poliitinen korruptio näkyy selkeästi, mutta auta armias jos joku sattuu somessa kirjoittamaan tosiasioita koukkunokista tai puolustamaan kantaväestöä, niin jo viedään kaltereiden taakse jottei kengät maata tapaa ja sanktiot ovat raskaimman mukaan.

 2. Mielenkiintoinen tieto.
  Nythän minkä tahansa puolueen jäseniä ja kannattajia saa kutsua vaikka pedofiileiksi, perversseiksi, rikollisiksi tai miksi vain.

  • Aivan. Kysy matulta mitä puoluetta kannattaa ja riippumatta vastauksesta voit haukkua rasistiksi yms ilman vaaraa seurauksista.

 3. Perussuomalaisten äänestäjät on pikemminkin vain tyhmiä ja helppouskoisia.

 4. Persut erittäin yleisesti pitävät joko juutalaisia tai israelilaisia muita arvokkaampina tai kyvykkäämpinä. Se haiskahtaa rasismilta

 5. Takku.net hakkeroi vastarinta kannattajien nimiä ja email osoitteen/kaupunkin nimen, jotka tilasivat muutamia vuosia sitten kannatus aineistoa, heillä on siis rekisteri joka muodostuu ja on yhdistettävissä ihmisiin, tämä rekisteri rikkoo vuoden voimassa ollutta gdpr tietosuojaa, siitä kannattaa tehdä ilmoitus tietosuoja valtuutetulle tai rikosilmoitus.

Comments are closed.