Koti Uutisia Luonto Aasiassa paljastui suuri eläinten salakuljetus

Aasiassa paljastui suuri eläinten salakuljetus

2

Filippiineillä poliisi on takavarikoinut 1 500 elävää kilpikonnaa. Eläimet löytyivät matkatavarapaketista Manilan lentokentällä, joita kukaan ei ollut noutanut. Kilpikonnat oltiin kääritty ilmastointiteippiin, jotta ne eivät pääsisi liikkumaan pakkausten sisällä.

Eläinten salakuljettaminen on suuri ongelma Aasiassa, jossa monia eläimiä salakuljetetaan esimerkiksi Kiinaan, jossa kansa uskoo niiden toimivan lääkkeinä. Joissain tapauksissa harvinaisia eläimiä myös salakuljetetaan syötäväksi. Tullin mukaan kilpikonnien myyntiarvo on noin 80 000 euroa.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Aasialaisilla on omat tapansa kuten heidän luontainen taipumus raakuuteen ja äärimmäiseen välinpitämättömyyteen kanssaihmistensä ja eläintenkin terveydestä ja elämästä. Samalla siellä istuvat wanhat uskomukset etenkin miesten hedelmällisyyteen eli potenssiin liittyviin erilaisiin “potenssilääkkeisiin”, jotka ovat tuotetut milloin mistäkin jauheesta, joka ei näin alkuperäiselle “omistajalleen” tuota uutta “hedelmää” ei nyt eikä tulevaisuudessa.

    Mitä tulee sikäläisiin naisiin ja heidän ulkoiseen habitukseensa. Näin suomalaisen miehen silmin katsottuna “siinä” pitäisi olla “lääkettä” jo aivan kylliksi, mutta kuten tunnettua kauneushan on katsojan silmässä ja on siinä rahallakin oma osansa.

Comments are closed.