Koti Uutisia Äärivasemmistolla koominen kokoontuminen Turussa

Äärivasemmistolla koominen kokoontuminen Turussa

6

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Turun Kirjakahvilassa järjestettiin viime viikolla äärivasemmistolaisten kokoontuminen, joka oli tarkoitettu fiaskoksi osoittautuneen Vapaus pelissä -tapahtuman osallistujille. Vapaus pelissä -tapahtumaan osallistuneet äärivasemmistolaiset olivat uhonneet hyökkäävänsä itsenäisyyspäivänä kansallismielistä 612-tapahtumaa vastaan, mutta paikalle saapuikin moninkertaisesti enemmän kansallismielisiä.

Lopulta itsenäisyyspäivänä 130 äärivasemmistolaista päätyi putkaan Helsingissä. Turun Kirjakahvilassa viime viikolla järjestetty kokoontuminen oli tarkoitettu “lakitukikokoontumiseksi” turkulaisille putkaan joutuneille vasemmistolaisille häiriköille.

Paikalle oli tullut noin 30 anarkistia. Tilaisuuteen saapui kuitenkin myös kahdeksan 612-marssiin osallistunutta, joiden läsnäolosta äärivasemmistolaiset muuttuivat hysteerisiksi. Mitään konfliktia paikan päällä ei ilmeisesti tapahtunut, mutta anarkistit päättivät silti hälyttää poliisin paikalle, vaikka kyseessä oli julkinen kahvila.

Hieman huvittava ristiriita on, että anarkistit olivat itsenäisyyspäivänä uhkailleet kansallismielisiä väkivallalla, mutta päätyneetkin heittelemään “fasistipoliisia” kivillä ja pulloilla. Kun muutama kansallismielinen meni seuraamaan heidän tilaisuuttaan, päättivät he kuitenkin hälyttää poliisit paikalle koettuaan tilanteen uhkaavaksi.

Lopulta koko kokoontuminen oli ilmeisesti peruttu tai siirretty toiseen paikkaan. Aiheesta voi lukea tarkemmin ja katsoa videon MV-lehden sivuilta: http://mvlehti.net/2015/12/17/anarkistien-ja-antifasistien-lakitukikokous/

6 KOMMENTIT

 1. On noi antifan kommunisti-sateenkaarisuvakki-pellet kyllä todellisia apukoulutasoisia reppanoita. Paskat tulee vihervasemmistolaisilla hipeillä heti lökähousuun kun näkevät suoraselkäisen särmästi pukeutuneen patriootin. Voisipa siirtyä ajassa eteenpäin hetkeen jolloin pohjoinen valkoinen rotu hallitsisi Suomea perinteisiä arvoja kunnioittaen.

  • Älä Santtu muuta sano. Peukkuja!

   Kolkyt vuotta on täällä vituttanu tämä vuoden -45 jälkeen tirehtöity vasemmistolainen maailmankuva siionistijuutalaisten suosiollisella avustuksella lieveilmiöineen kaikkinensa. 80-luvulla vielä oli elämä suht rauhallista, puniikkipelleily tais alkaa, kun nämä 90-luvun alussa syntyneet tulivat ns. “miehen ikään”. Pahin roskakulttuurin leviäminen ympäri eurooppaa (siis sen, josta päästiin melkein jo eroon vuoden -33 jälkeen) taisi alkaa siinä 80-luvun alussa, vaikka se alkoikin pahemmin näkymään joka paikassa vuosikymmentä myöhemmin.

   Puhun siis omasta elämänkokemuksesta, kuinka nämä asiat näen.

   • Asia näköjään “hienosti” ymmärretty. No, rapatessa roiskuu. Joka tapauksessa nämä anarkistit ovat apukoulutasoisia reppanoita, kuten yllä värikkäästi jo mainittiin.

 2. :DD Hahhah vittu mitä luusereita nuo antifantit, heti myssyä finninaaman eteen ettei vaan joudu uusionatsien henkilörekisteriin :D:D Ja akkoja näytti olevan suurin osa tottakai. Ois vaan Thorin voimalla tempassu ohimoon ja fantit ois juossu karkuun, mitä nyt muutama yö putkassa, olisi kyllä sen arvoista.

 3. Kovin suvaitsevaista porukkaa. Eivät siedä kansallismielisiä edes samassa julkisessa tilassa heidän kanssaan, vaikka tyypit olivat vain juomassa kahvia.

 4. Vasemmiston käytännön toiminta näyttäytyy vahvana:

  >Järjestetään mielenosoitus, jonka kutsussa uhotaan väkivallalla
  >Kun mielenosoituksesta tulee pelkkä farssi, uhriudutaan ja syytetään fasistipollareita
  >Koska pollarit on tyhmiä, järjestetään tältä pohjalta kokoontuminen
  >Kokoontumispaikalla onkin NATSEJA “laittomissa” (:D) Thor Steinar-takeissaan juomassa kahvia
  >…Jotenka soitetaan poliisit paikalle, jotka ei ilmeisesti enää ole fasisteja
  >Kun poliisit kysyy soittajien henkilöpapereita, lähdetään kaikki juoksemaan karkuun

  Ja tämä on sitä samaa porukkaa joka todella uhoaa aiheuttavansa jonkinlaisen fyysisen uhan kansallismieliselle liikkeelle. Mitä vittua nyt taas vasemmisto?

Comments are closed.