Koti Uutisia Äärivasemmistolaisnainen etsintäkuulutti afrikkalaisen poikaystävänsä somessa – syyttää varkaaksi

Äärivasemmistolaisnainen etsintäkuulutti afrikkalaisen poikaystävänsä somessa – syyttää varkaaksi

15

Äärivasemmistolaisnainen etsintäkuulutti Facebookissa afrikkalaisen poikaystävänsä, jota hän syyttää varkaaksi. Naisen ÄiTyLit-ryhmään laittamassa päivityksessä hän kertoo miehen vieneen tältä vaatteita, kuulokkeet, laturit, pankkikortin ja tyhjentäneen tililtä tuhat euroa.

Kuvakaappaukset julkisesta etsintäkuulutuksesta alkoivat levitä perjantaina. Sosiaalisen median käyttäjät huomasivatkin nopeasti naisen olevan äärivasemmistolainen, jonka Facebook-tykkäyksistä löytyy esimerkiksi Varisverkosto, Loppu MV-lehdelle, A-ryhmä sekä monia muita vasemmistolaisia sivuja. Hän on itse lisännyt tililleen kuvan, jossa näkyy hänen peilissään olevia tarroja. Tarrojen teksteissä kehotetaan muun muassa “murskaamaan fasismi” sekä “syömään fasisteja, ei eläimiä”.

Jää hieman epäselväksi, minkälaista apua nainen kaipaa päivityksessään, mutta apua hän kuitenkin julkisesti pyytää. Suosittelemme tiedottamaan naisen avunpyynnöstä laajalle, sillä tahdomme selvyyden mahdolliseen rikokseen.

Lähde: Facebook

15 KOMMENTIT

 1. Aikaisemmin tänään julkaistussa uutisessa vasemmiston “Suoraa toimintaa”-kirjaan liittyen kerrottakoon huvittava kohta: tässä kirjassa harmiteltiin vallatussa talossa Kalasatamassa tapahtunutta mustalaisten suorittamaa joukkoraiskausta, jonka uhrina oli yksi näitä mustalaisia asuttanut vasemmistotyttö. Tapahtumaa harmiteltiin, koska se kirjailijoiden mukaan aiheutti “rasistista vahingoniloa”.

  Kieltämättä tämänkin neekerinpatjan kohtalo aiheuttaa rasistista vahingoniloa täällä lukijan mielessä. Antifasismi on aina pään hakkaamista seinään.

  • Purokuru sanoi eilen Yle Puheella, että äärivasemmiston on vaikea käydä julkista keskustelua toiminnastaan, sillä he pelkäävät natsien käyttävän heidän sanojaan lyömäaseena heitä vastaan 😀

   Jos omat sanat ja teot pelottaa niin paljon, johtuukohan se jatkuvasta omasta urpoilusta? Tämä Armandon ja Varisverkosto-misun draamasekoilu on case in point.

  • Ei Jeesus että on retardoitunutta porukkaa. Odotan NIIN sitä päivää, että näitä päästään mättämään oikein tosissaan matalaksi. Pelkkää saastaa, en pidä edes ihmisinä näitä hyysärimätäpäitä.

 2. No just tällä hetkellä ei oikein sympatiaa irtoa, mutta toivotaan nyt kuitenkin rikollisen löytyvän ja joutuvan edesvastuuseen teoistaan. On toki vähäosainen rodullistettu miesoletettu, joten kannattanee lievästi vain rangaista, ettei ihan yhteiskunnan ulkopuolelle putoa. Eiku…

 3. No mutta näitä Armandoja, Mohammedeja ja Ahmeddejahan on vasenaivoisten mielestâ saatava lisää kulttuuria rikastuttamaan. Kokemuksesta voin kertoa, että kun tarpeeksi on rikastettu, niin ei tarvia tyttöraasujen peräänkuulutella, sillä usein eivät ole kykeneviä sellaiseen suuren rakkauden jäljiltä. Osa katoaa ihan kokonaan monikulttuurisuuden syövereihin ja löytyy vasta kuukausien päästä. Pahanhajuisina ja näkôisinä. Siihenhän he ovat pyrkimässä, annettakoon heille mahdollisuus.

  Ja jos se ei Suomessa ole tarpeeksi hyvää heille, voin kertoa useammankin paikan, missä sankka ihailijalauma vastaanottaa mielellään valkoisen naisen, vähän rumemmankin sellaisen. Ja rakastaa ah niin tulisesti,ettei valkoinen mies siihen kykene…

 4. Katsoin tämän Armandon profiilia facebookista, on Kolumbiasta kotoisin. Valittelee, että tuo antifapissis oli vienyt sen kaikki sossurahat sillä aikaa, kun se oli notkunut itse Espanjassa. Huumausaineet tuntuu maistuvan sekä kolumbiaanolle että anarkopissikselle.

 5. Jokainen veroeuro menee Espanjan matkaajille, muslimitroijalaisille, huumehörhöille ja antifasisteille. Suomea ei enää ole ja toivottavasti kaikki toimii sen mukaan. Kaikki solidaarisuus näiden suvakkien hirmuhallintoa siis “yhteiskuntaa” kohtaan on typeryyttä.

 6. Toivottavasti kuolevat molemmat AIDS:iin. Meidän puolelle ei maanpettureita oteta KOSKAAN.

  • No mutta juurihan poju oli tuolla minun kommenttini alla ihan sitä mieltä, ettei niitä saa moittia. Onko sulla menkat päällä?

   • Lienette yhtä mieltä artikkelissa mainittujen paskakasojen, tunkeutujaloisen ja kongnitiivisen syöpäläisen, vanhingollisuudesta Suomelle. Toisella teistä ei vain ollut sarkasmisuodatin päällä.

 7. Lännessä tätä sanotaa Darwinismiksi, kauoidässä Karmaksi. Jos tekee huonoja päätöksiä tai elää vastoin luonnonlakeja, tällaista sattuu. Ja ihan itseään saa syyttää. Se mikä on todellisuus “rakastavaisten” riidasta jäänee epäselväksi koska molemmilla lienee olleet samat intressit: keskushermostoon vaikuttavat aineet. Sitten jostain syystä pariskunnalle on ehkä tullut riitaa ja kultamuna on päättänyt ottaa osan irtaimistosta “itselleen kuuluvana”. Sellaisiahan nämä kädeliset ovat. Itse perustellaan itselle oikeus toisen omaisuuteen.

  Mutta, Suomalainen sananlasku sanoo “Niin makaa kuin petaa”. Valitettava tapahtuma mutta olisi pitänyt ajatella pikkuisen pidemmälle ennenkuin alkoi sosialisoida ko. henkilön kanssa. Toivottavasti rikollinen saa rangaistuksensa ja naikkonen ymmärtää erota sosialipummien ryhmistä.

Comments are closed.