Koti Uutisia Äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät kansallismielisen Tukholmassa

Äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät kansallismielisen Tukholmassa

6

Ruotsalainen kansallismielinen järjestö Nordisk Ungdom järjesti lauantaina Tukholman alueella jouluaterian. Noin 15–20 naamioitunutta äärivasemmistolaista oli saanut vihiä tapahtumasta ja hyökkäsi paikalle.

Ruokapaikan ulkopuolella oli kolme kansallismielistä, joista kaksi ehti juosta sisälle hakemaan apua. Kolmas mies ei päässyt karkuun, jolloin äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät tämän. Apunaan pahoinpitelijät käyttivät rautaputkia ja pippurisumutetta.

Kun muut sisällä olleet henkilöt kuulivat hyökkäyksestä, päättivät he puolustaa itseään. Äärivasemmistolaiset olivat kuitenkin jo paenneet paikalta siinä vaiheessa, kun väki saapui pihalle.

Pahoinpidelty mies vietiin sairaalaan, jossa hänet leikattiin. Nordisk Ungdomin mukaan hänellä oli aivoverenvuotoa. Hänen tilansa on tällä hetkellä kriittinen, mutta vakaa.

Nordisk Ungdom kirjoittaa tiedotteessaan, että he ovat aina tehneet pesäeroa poliittiseen väkivaltaan ja etteivät he anna heihin kohdistuvan väkivallan pelottaa itseään.

6 KOMMENTIT

  1. Tyypillistä vassarien touhua. Juoskaa karkuun vaan, seuraavasta rytäkästä ei päästä noin helpolla. Eikö olisi helpompaa kantaa suojanaan telaria tai muuta vastaavaa esinettä, sillä saisi aikalisän ja mahdollisesti jopa estettyä yhteenoton. Laitavasemmiston kulkijat kun ottavat jalat alleen heti kun uhri puolustautuu.

  2. Täällä Ruotsissa alkaa asiat muistuttamaan yhä enemmän ja enemmän Weimarin tasavaltaa 20-luvulla.

  3. Pasifismi on toki kaunis ajatus, mutta sen verran valmiutta käyttää voimakeinoja pitää löytyä ettei jää ns. tuleen makaamaan.

Comments are closed.