Koti Uutisia Äärivasemmistolainen varasti lipun – sai nenillensä

Äärivasemmistolainen varasti lipun – sai nenillensä

9

YouTubeen on ladattu video eiliseltä Jönköpingin marssilta, jossa äärivasemmistolainen varastaa lipun Ruotsalaisten puolueen lipun kantajalta. Tiesuluista huolimatta puolueen kaksi turvamiestä käy nopeasti hakemassa lipun takaisin varkaalta. Samalla kansallismieliset muistuttavat äärivasemmistolaista, ettei varastaminen kuulu hyviin tapoihin.

Varkaus näkyy videolla noin kahden minuutin kohdalla:

 

 

Aiheeseen liittyen: Poliisi räjäytti epäillyn pommin ennen kansallismielisten marssia

9 KOMMENTIT

 1. Muistuttivatko myös, ettei äärivasemmistolaisuus kuulu hyviin tapoihin?

 2. Ahhh, katsoin repeatilla muutamaan otteeseen. Niin nautinnollista katsoa, kun antifanttipelle saa ansionsa mukaan.

  • Sama täällä 😀 Täytyykin ottaa päivittäiseksi rutiiniksi tuon kohdan tsekkaaminen.

 3. Mahtava video! Olikohan tuo punikki kopioinut naurettavan elehdintänsä jostain Fintelligensin musiikkivideolta, heh? Poliisi jäi idioottimaisesti seuraamaan tumput suorina, kun tuo apina ryösti nuorelta naiselta lipun. Onneksi kansallismieliset antoivat ansion mukaan!

 4. Hehhehee, ruotsalaisia vihaava pelle ei ehkä ihan saa ansionsa mukaan, mutta hyvää esimakua kuitenkin.

 5. Kun tuota videota katsoo niin voi sanoa että Marxilaiset eivät juurikaan kunnioita virkavaltaa. Yleisön joukosta huudellaan poliisille ja näytellään keskaria. Kansallismieliset ovat kunnioitettavan rauhallisia, poislukien erään henkilön voimakasta kielenkäyttöä. Kaveri jolla on puku päällä käyttäytyy kuitenkin esimerkillisesti. Hän on rauhallinen ja tietää omat oikeutensa. Passiiviseen vastarintaan on paha päästä käsiksi. Se joka yrittää, on hyökkääjä ja lain silmissä rangaistavissa. Tämä on eräs erittäin toimiva taktiikka, jolloin virkavalta tai politikot eivät pääse järjestön kimppuun. Ollaan paikalla, ollaan näkyvillä, mutta käyttäydytään esimerkillisesti. Ja mikä tärkeintä, ei provosoiduta. Sitä ne yrittää. Mikään muu ei saa porukkaa sisäisesti yhtä tehokkaasti rikki kuin provosoiminen.

  Tämä erään henkilön lipunryöstö, heh heh. Kaksi oikeaa heijaria ja se oli siinä. Kaveri leikkii lipunryöstöä vissiin eri sarjassa.

 6. Jos olisin vasuri,niin lopettaisin toimintani.Nimittäin jos on pitsinnyplääjä,niin on vaikeaa ryhtyä hitsariksi samoilla puikoilla.

 7. Tuossa videossa näkyy taas hyvin kuinka antifasistit ovat poliisin suojeluksessa. Ei ehtinyt kuin pari oikeaa suoraa vetämään niin heti tuli poliisit salamana väliin.

  Kuinka kauan poliisit jaksaa olla tuollaisena sylkykuppina noille vasemmiston ali-ihmisille? En käsitä miksi poliisien kuolemaa avoimesti toivovat punikit ansaitsisivat minkäänlaista suojelua poliisin toimesta.

  MUTTA, toivoa herättävää tuossa videossa on kuitenkin se tosiasia että silloin kun tämä yhteiskunta todella alkaa hajoamaan liitoksistaan, ei poliisi enää pysty kaikkialle punikkeja suojelemaan ja silloin Nationalisteilla on viimein mahdollisuus pistää paskasakki ojennukseen oikein kovemman kautta!

Comments are closed.